in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

VODOLIJA ♒

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će izazvati velike teškoće u razvoju vaših planova i aktuelnih projekata i radnih zadataka koji će vas primorati da veći deo rokova odložite. Ovo vam može naneti gubitke i štetno će delovati na vaš ugled i položaj. Čak može dovesti do pada sa položaja, gubitka pozicija, u krajnjem slučaju i do otkaza. Ako se bavite privatnim biznisom, moglo bi doći do neophodnosti stečaja preduzeća. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite menadžmentom, komunikacijama, dizajnom, IT industrijom i inženjeringom. Neophodno je da se potrudite da reorganizujete vaše planove i da potražite kompromisno rešenje gde biste neke projekte otkazali, a usmerili se na one najvažnije. Totalno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u znaku Bika, što će definitivno dovesti do otkazivanja nekih projekata koje ste nedavno započeli, zbog nedostatka sredstava. U drugoj dekadi novembra će Venera, Merkur i Sunce praviti trigon sa Neptunom i omogućiće vam da ostvarite dobitke kroz investicije.

Druga dekada novembra donosi vam mogućnost da pribavite sredstva koja su vam neophodna za nastavak važnih projekata i dovršite nešto što ste bili primorani da odložite. To će vas održati na pozicijama i sprečiti pad. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a narednog dana i Merkur ulazi u Strelca. Otvoriće vam se mogućnosti da ostvarite nove saradničke odnose koji će se pokazati korisnim i isplativim. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim da ulazite u velike poslovne i finansijske rizike, a to vam može naneti gubitke i štetu. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da uz velike i istrajne napore učvrstite vaše pozicije.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima finansija, dizajna, javnosti, usluga, zdravstva, građevinarstva i saobraćaja.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do iznenadnih i ozbiljnih neslaganja sa voljenom osobom oko zajedničkih ciljeva i porodičnih i kućnih obaveza. Doći će do zahlađenja i udaljavanja između vas dvoje. Moguće su svađe. Neophodno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje i dogovor.

Sunce će u drugoj polovini novembra praviti trigon sa Neptunom i Jupiterom, što će vam omogućiti da voljenoj osobi pristupite sa iskrenim osećanjima i dobrim osećajem za njene potrebe. Potrudićete se da svom partneru pružite podršku tamo gde se to pokaže potrebno i da mu ispunite jednu želju. Ovo će vam pomoći da unesete više sklada u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Prva polovina novembra će vas činiti nezadovoljnim izborom koji vam stoji na raspolaganju u pogledu mogućnosti da se sa nekim emotivno zbližite. Većina osoba koje budete upoznali i koje će vas privući, neće vam odgovarati za emotivnu vezu. Sredinom novembra ćete upoznati nekoga ko će vas na pri pogled privući svojom vedrinom, emotivnom dubinom, kreativnim idejama i načinom komunikacija. Počećete da izlazite i do kraja novembra ćete započeti emotivnu vezu.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Nešto starije Vodolije će sredinom novembra upoznati osobu koja će ih privući svojim kvalitetima. U novoj simpatiji ćete pronaći ono što dugo vremena tražite. Doći će do obostrane zaljubljenosti i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje

Prva polovina novembra će vam doneti osetljivo zdravlje i pojačanu podložnost stresu, što će izazivati psihosomatske tegobe, pojačani umor, kao i sklonost prehladi i urološkim smetnjama. Potrebno je da se više odmarate i izbegavate vetar, kišu i hladno vreme. U drugoj polovini novembra će vaš imunitet ojačati i doći će do poboljšanja i stabilnog zdravlja.

Potrebno je da praktikujete ishranu namirnicama koje su bogate gvožđem. Od mesa jedite govedinu i živinu. Od ribe jedite skušu, sardinu i tunjevinu. Škampi i ostrige su dobar izvor gvožđa. Od povrća uzimajte spanać, blitvu, grašak, sočivo, kao i sve zeleno povrće. Od voća vam se preporučuju jabuke i sušene smokve. Jedite pahuljice od celog zrna žitarice i tofu sir.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!