in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

RIBE ♓

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na neočekivane teškoće u pregovorima oko novih i aktuelnih projekata i radnih zadataka. Budite pažljivi ako se bavite saobraćajem ili transportom jer su moguće saobraćajne nezgode. Vaši planovi neće moći da se ostvare onako kako su postavljeni i bićete primorani da nešto menjate. Organizacija vaših radnih obaveza može da se nađe u rasulu i haotičnom stanju. Bićete dezorganizovani i suočavaćete se sa zamkama konkurencije koje će izazivati zastoje u vašem poslovanju. Čuvajte se spletki i izbegavajte bavljenje poslovima u kojima nemate iskustva, kao i poteze koji izlaze iz okvira vaših nadležnosti. Potpuno pomračenje Meseca će se odigrati 8. novembra u znaku Bika i dovešće do prekida važnih pregovora, kao i do nemogućnosti ostvarenje jednog plana. Venera, Merkur i Sunce će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da dobijete podršku od jedne osobe na položaju u rešavanju problema sa kojima se suočavate.

Imaćete dobar osećaj kako da učvrstite vaše pozicije i kako da poboljšate poslovne odnose. Na taj način ćete uspeti da prevaziđete zastoje i ostvarite uspeh u oblastima menadžmenta i usluga. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a dan kasnije će i Merkur ući u Strelca. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove projekte i da započnete novu saradnju. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, diplomatijom, ekonomijom i pravosuđem. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom. Nailazićete na prepreke u završnoj fazi jednog projekta nastale zbog loše procene i ishitrenih poteza. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da ostvarite jedan tajni plan i ostvarite dobitke.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, menadžmenta, usluga, transporta, saobraćaja i komunikacija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj polovini novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do neočekivanih nesuglasica sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko zajedničkih planova i odlaska na putovanje. Do ozbiljnog zahlađenja i udaljavanja će dovesti spoznaja vašeg partnera o nečem što ste krili od njega. Izgubiće poverenje u vas.

Na sreću, kako je iznenadno došlo do neslaganja, tako će već od sredine novembra vrlo brzo doći do dogovora i uspostavljanja sklada zahvaljujući trigonu Merkura sa Neptunom i Jupiterom. Ulazak Merkura u znak Strelca 17. novembra će vam doneti više pažnje i bolju komunikaciju sa partnerom. Bićete iskreni i povratićete poverenje.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku novembra dvoje ili troje naizgled privlačnih osoba ali ćete ubrzo shvatiti da imate suprotne stavove i mišljenja i između vas i njih lako mogu da iskrsnu nesporazumi i nerazumevanje. Pojedine osobe koje ste ranije odbili, a bile su zaljubljene u vas, počeće da vas ogovaraju i da vam priređuju neprijatnosti. Sredinom novembra ćete upoznati nekoga ko će vam pokazati otvorenu i iskrenu naklonost i simpatije. Postaćete bliski vrlo brzo i doći će do zaljubljenosti.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Nešto starije Ribe će početi da izbegavaju osobe sa kojima se ne slažu u većini tema i potražiće nekog s kim bi mogli na prvom mestu da se dobro razumeju. Upoznaćete takvu osobu oko sredine novembra i vrlo brzo ćete postati intimni.

Zdravlje

Sunce u pravoj polovini novembra pravi opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će vaše zdravlje činiti osetljivim. Bićete podložni stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguće je variranje krvnog pritiska, glavobolja, bolovi u leđima i pojačani umor. Potrebno je da se više odmarate. Poboljšanje vas očekuje u drugoj polovini novembra, uz manje stresa.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite kupus, krastavac, kelerabu, celer, beli luk, spanać, sočivo, grašak i pasulj. Od mesa možete da jedete pileća jetra, morske plodove i ribu. Jedite integralne žitarice, jogurt, badem, lešnik, orah i sušene urme. Od voća jedite jabuke, mandarine, suve smokve, šljive i suvo grožđe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!