in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

LAV ♌

Woman in Red and White Polka Dot Dress Walking on Green Grass Field

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom. Nedostajaće vam sredstva za razvoj projekata koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Ovo će dovesti do neslaganja i razilaska u interesima sa jednim poslovnim partnerom, što će izazvati zastoj i pomeranja predviđenih rokova za završetak zajedničkog projekta. Na neslaganja ćete nailaziti i sa nadređenima. Teškoće su moguće u javnim poslovima i u pravim i administrativnim delovima aktuelnih radnih zadataka. Sve ovo će negativno uticati na vaš ugled i na vaš napredak u karijeri. Važno je da ozbiljno pristupite rešavanju odnosa sa poslovnim partnerima i postignete sve u roku. U protivnom bi moglo doći do pada sa položaja, na šta još više ukazuje pomračenje Meseca 8. novembra u znaku Bika i vašem položaju posla i karijere koje će ovde uneti dodatne probleme. U drugoj dekadi novembra će Venera, Merkur i Sunce praviti trigon sa Neptunom, što će vam pomoći da pronađete način za nalaženje finansija kojima biste uklonili zastoje i dovršili važne poslove na vreme.woman taking selfie

Oslonite se na intuiciju i pomoć jedne osobe na visokom položaju kako biste prikupili sredstva, ali i kako biste uspeli da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i izbegli negativne posledice po vaš položaj na poslu. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a odmah za njom i Merkur. Otvoriće vam se mogućnosti da pokrenete nove projekte iz oblasti dizajna, zabave, prosvete i da otkrijete nove oblasti za investiranje. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do manipulacija od strane saradnika i problema oko finansija. Prekid saradnje bi vam naneo štetu. U trećoj dekadi novembra će vam trigon Marsa sa Saturnom omogućio napredak i veliki uspeh u dugoročnom zajedničkom projektu.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, transporta, inženjeringa, ljudskim resursima, prosveti i dizajnu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera, Merkur i Sunce će u prvoj polovini novembra praviti kvadrat sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa voljenom osobom i članovima porodice. Vi ćete zauzimati tvrdokorne stavove, dok će vaši najbliži biti nepopustljivi prema vama. Biće vam neophodno mnogo strpljenja i iskrenih napora za poboljšanje.

Treća dekada novembra vam donosi poboljšanje u odnosima sa voljenom osobom, što će doprineti da vam i porodični odnosi budu stabilni. Preduzimaćete inicijativu da sa vašim emotivnim partnerom provodite više vremena, radite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva i da imate dinamičan zajednički društveni život. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Uklonićete iz svoje blizine sve osobe koje pokušavaju da vam se približe, a koje ne odgovaraju vašim kriterijumima i koje vas na bilo koji način uznemiravaju, čak i ako budete morali da ulazite u otvorene sukobe i neprijateljstva sa njima. Sredinom novembra ćete, zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom upoznati osobu sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkog. To će biti neko ko je vedrog duha, obrazovan, kulturan. Vrlo brzo ćete postati bliski i ući u intimne odnose.

Nešto stariji Lavovi će prekinuti odnose sa nekolicinom osoba sa kojima su se viđali u prethodnom periodu. Zaključićete kako to nisu osobe koje vam odgovaraju u ljubavi. Poznanstvo sa jednim optimistom sredinom novembra biće osveženje.

Zdravlje

Prva polovina novembra vam donosi osetljivo zdravlje i podložnost upalama i infekcijama. Najviše će vam biti osetljiv urološki trakt, a nakon toga zglobovi, bubrezi, grlo i cirkulacija. Kontrolišite češće krvni pritisak. Bićete podložni virusnim infekcijama. U drugoj polovini novembra će vam se zdravlje poboljšati. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, slatki krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus i crveni i beli luk. Od voća jedite pomorandže, crveni grejpfrut, mango, borovnice i suve smokve. Jedite ribu, morske plodove i indijski orah. Za dodatak jelima uzimajte đumbir i kurkumu. Pijte jogurt i više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!