in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

DEVICA ♍

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do neočekivanog prekida pregovora u vezi novih projekata i zastoja u oblastima usluga. Nailazićete na teškoće ako se bavite oblastima trgovine, komunikacija, turizma, transporta i zdravstva. Ako se bavite privatnim biznisom i imate osobe koje zapošljavate, imaćete probleme sa nekima od zaposlenih. Ako vaš posao obuhvata poslovanje sa firmama iz inostranstva ili trgovinu robom iz uvoza, suočavaćete se sa nestašicama ili ćete biti iz sličnog razloga primorani da prekinete saradnju sa pojedinim inostranim partnerima. Oko pregovora bi bilo modro da pokušate da postignete kompromis kako ne biste imali finansijske gubitke. Potpuno pomračenje Meseca će se 8. novembra odigrati u znaku Bika i znatno će vam iskomplikovati poslovanje sa inostranstvom, a donosi vam i probleme ako se bavite uslugama transporta. Venera, Merkur i Sunce će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti uspeh u javnim poslovima i produženje važnih ugovora.

Druga dekada novembra vam donosi nastavak prioritetnih pregovora koji su bili u zastoju i poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima. Pomoć ćete dobiti od osoba na visokom položaju. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a Merkur narednog dana. Pokrenućete nove radne zadatke koji će se odvijati sa lakoćom i koje ćete dovršiti u predviđenom roku. Uspeh vas očekuje u oblastima građevinarstva, ekonomije, pravosuđa i knjigovodstva. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće neslaganja sa nadređenima. Projekat koji radite u partnerstvu biće doveden u pitanje. Mars će praviti trigon sa Saturnom 28. novembra i omogućiće vam ostvarenje važnih ciljeva u oblasti usluga.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima administracije, javnom i pravnom sektoru, kao i u uslugama marketinga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj polovini novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do neočekivanih nesuglasica sa voljenom osobom koje će biti ozbiljne i dovešće do zahlađenja u vašem odnosu. Trigon Merkura sa Neptunom će vam pomoći da kroz otvorene razgovora i poveravanje intimnih stvari partneru prevaziđete neslaganja.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Merkur će sredinom novembra praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam bolju komunikaciju sa voljenom osobom i više mogućnosti za zabavu u kreativno provedeno zajedničko vreme. Trigon Merkura sa Jupiterom doprineće ostvarenju nečeg što ste ranije obećali partneru ili nečeg što ste planirali ali odložili, a to će vas oboje učiniti srećnim i zadovoljnim.

Ako ste slobodni:

Opozicija Merkura sa Uranom i kvadrat sa Saturnom dovešće do razočaranja u osobu u koju ste bili zaljubljeni kada se bolje upoznate. Uvidećete da postoji mnogo razlika u mišljenjima i stavovima. Odustaćete od daljeg viđanja. Sredinom novembra će vam trigon Merkura sa Jupiterom doneti poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimizmom, otvorenom komunikacijom i sličnim interesovanjima. Odlično ćete se razumeti. Mogućnost da uđete u vezu postoji.

Starije Device će sredinom novembra upoznati osobu koja će ih privući svojim kvalitetima, načinom komunikacije i nastupom. Počećete da se viđate i otkrićete da se u svemu dobro razumete. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje

Prva dekada novembra vam donosi pad imuniteta i osetljivo zdravlje. Bićete podložni jačoj prehladi, koja može da dovede do bolova u kostima i zglobovima. Bićete više nego obično podložni stresu što može da prouzrokuje želudačne i ostale psihosomatske tegobe. Druga polovina novembra vam donosi bolje i stabilnije zdravlje i oporavak. Više se odmarajte.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje su u osnovi bazne jer vam donose bolji balans u organizmu. Uglavnom jedite voće i povrće i umanjite unos namirnicama životinjskog porekla. Od povrća jedite crni luk, grašak, brokoli, kelerabu, peršun, šargarepu i crvenu papriku. Od voća jedite nektarine, ananas, jabuke, grejpfrut i kivi. Prijaće vam indijski orah.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!