in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

VAGA ♎

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati neočekivane teškoće u platnom prometu i otežati priliv sredstava na vaš račun. Nećete moći da izdvojite neophodne iznose za nastavak važnih projekata, zbog čega ćete biti skloni da ulazite u razne vrste finansijskih mahinacija i rizičnih poteza. Najbolje bi bilo da to izbegavate jer lako možete da se nađete u još većim problemima i na gubitku. Na dodatne teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna, prosvete, obezbeđenja. Totalno pomračenje Meseca će se odigrati 8. novembra u znaku Bika i iskomplikovaće još više vašu finansijsku situaciju. Biće vam nemoguće da naplatite neka potraživanja jer će neki od vaših poverenika bankrotirati. Zbog toga ćete biti primorani da tragate za alternativnim rešenjima. Venera, Merkur i Sunce će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke kroz oblasti usluga koje su vezane za lepotu, komunikacije i transport i izvučete se iz novčanih problema.

Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a sledećeg dana će i Merkur ući u Strelca. Ovo će vam omogućiti da pokrenete nove radne zadatke i projekte. Bićete bolje organizovani, održavaćete intenzivne pregovore sa saradnicima i održavati česte sastanke i prezentacije. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom, što će prouzrokovati neslaganja sa nadređenima, teškoće u transportu robe, posebno ako se bavite uvozom, kao i izostanak očekivane podrške. Najviše problema ćete imati ako se bavite uslugama i zdravstvom. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom, što će vas činiti sposobnim za velike napore kako biste dugoročne projekte održali stabilnim. Rešićete većinu teškoća.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, hemijske industrije, kozmetike, saobraćaja i komunikacija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra će vam doneti napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite i dogovorite oko zajedničke zabave i ulaganja zajedničkih finansija. To će prouzrokovati zahlađenje u vašem odnosu. Potrebno je da se oslonite na vaša osećanja kako biste mogli intuitivno da osetite potrebe vašeg partnera. Topla osećanja će rešiti probleme.

Druga polovina novembra donosi vam nove nesuglasice zbog kvadrata Marsa sa Neptunom. Suočavaćete se sa razlikama u mišljenjima i stavovima. Nedostajaće vam podrška i razumevanje od strane partnera. Nekorektni potezi sa vaše strane dovešće do svađe. Krajem meseca trigon Marsa sa Saturnom će vam omogućiti da rešite neslaganja i ostvarite stabilnost.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi niz razočaranja u osobe koje su vam se svidele u proteklom periodu. Kada se bliže upoznate, otkrićete kako se njihovi stavovi sukobljavaju sa vašim životnim pogledima i vrednostima. Sredinom novembra ćete upoznati osobu koja će vam delovati prijemčivo za otvorenu komunikaciju o raznim temama i sa kojom ćete moći dobro da se razumete ali ne u svim temama. Bez obzira ne poneka neslaganja, do kraja novembra ćete biti zaljubljeni.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Starije Vage će biti razočarane u pojedine osobe sa kojima su se družile u proteklom periodu jer će otkriti velike razlike u potrebama u odnosu. Sredinom meseca ćete upoznati nekoga ko vam i emotivno i intelektualno odgovara. Moguća je veza.

Zdravlje

Velikim delom novembra ćete imati dobro zdravlje. Posvetićete više pažnje preventivi i praktikovaćete zdrav način života i ishrane. Uz to ćete se baviti svaodnevnom rekreacijom i fizičkim vežbama i truditi se da imate dovoljno odmora. U drugoj polovini novembra će vam kvadrat Marsa sa Neptunom doneti virusne infekcije, disajne smetnje i lošu cirkulaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate magnezijumom. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, sočivo i soju. Od voća jedite avokado, banane i sušene smokve. Prijaće vam još badem, lešnik, orasi i kikiriki. Od mesa jedite goveđe. Od žitarica zob, a od mlečnih proizvoda jogurt i kefir. Crnu čokoladu uzimajte često.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!