in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: POMRAČENJE MESECA I SUNCA DONOSI DOSTA TURBULENTAN MESEC SA RAZNIM DEŠAVANJIMA, POBUNAMA I PROMENAMA

U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera ,Satur, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u Junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.

Sami početak meseca Merkur pravi kvadrat sa Mesecom što donosi nemir, neracionalnost, preteranu osetljivost i neslaganje misli sa osećanjima. Zatim sledeći aspekt takođe kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba pa oko 5,6 juna situacija će biti vrlo napeta ,agresivna, borbena ,direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte i svađe a ako baš morate onda najpre ” ispecite pa recite”.

Venera će praviti kvadrat sa Marsom a posle i sa Neptunom što je dosta gde se mogu dešavati emotivna nezadovoljstva pa i financiska. Moguće su izdaje prevare i mnoge tajne radnje ,manipulacije. Delomično pomračenje meseca se dešava u Strelcu što može kod mnogih osoba ugasiti njihov optimizam. Zatim se pomračenje Sunca dešava u Raku pa može doneti probleme u porodici i sa emocijama.

Početkom meseca Uran i Satur će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastičnost i da pojedine osobe misle “ja sam taj koji sve zna” Borba između najstarije vladavine i neke originalne najnovije takmičenje i borba će potrajati što može opet staro i provereno pobediti nikad se nezna utakmica je u toku.

OVAN

Ovnovi kako je vaša planeta Mars u Ribama do 28 juna vi se suočavate sa nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite krenuti napred vas nešto sputava. Prosto ostajete bez ambicije vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i finansijama vas može pratiti kroz ovaj mesec. Mogući su konflikti sa nadređenima pa ne ulazite u njih da ne izvučete deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i ako možete nešto uštedite.

Emotivno ni tu nije najbolja energija jer vi tražite uvek da partner pravi kompromis a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad uradite. Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju sličnu osobu sa kojom bi mogli ući u vezu. Tokom celog juna svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti može perje da leti. Kada je zdravlje u pitanju preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava ishrana.

BIK

Bikovi vi sa početka meseca krećete sa duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vihe pohvalno i podržavaju vas i kako mesec odmiče vi posustajete sa energijom pa ne stižete sve uraditi i tu nastaju problemi. Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate jer ne stižete sve da uradite što se od vas očekuje. Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom platom i poslom sada možete biti još nezadovoljniji

Nije vreme da menjate stvari u ovom mesecu pa izdržite. Kako je Merkur retrogradan od 18 onda dobro razmislite oko nove ponude da li treba da menjate posao. Emotivno ako ste zauzeti sada može doći do turbulencije i burnih reagovanja pa ako ste i od ranije nezadovoljni raskid može biti na pomolu. Pojedini Bikovi mogu i da pored svađe ostanu u vezi ili braku. Čuvajte poverenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu da uđu u avanturu sa zauzetom osobaom pa pazite. Što se zdravlja tiče dosta je dobro pa nema mesta za brigu.

BLIZANCI

Blizanci ovo je vaš dobar period za posao pa će vaša zalaganja i trud doći do zasluženog napretka i unapređenja. Ne odričite se zasluga koje vam pripadaju i budite mudri da sve zasluženo iskoristite. Neke poslove od ranije sada mogu da se privode kraju jer su bili u zaostatku. Blizanci koji su na poziciji i rukovodećoj poziciji i imaju grupu ili tim koji vode prihvatite sve zasluge. Kako vaš vladar Merkur kreće retrogradno dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vreme pa čak i skrenete sa pravog puta.

Ostanite fokusirani na cilju i neka vas ništa ne skreće sa puta. Emotivno za sve Blizance nikako nije lak mesec Merkur i Venera su retrogradni pa će vas mučiti prošlost koja nije razjašnjena. Dobro razmislite da li treba da se vraćate u prošlost pa da je bila dobra nebi bila prošlost. Vrlo bitan mesec je za vas na poslovnim i emotivnim tokovima . Izbegavajte depresivna stanja i prošlost. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati novu osobu ali se trebate oslobodit prošlosti da bi pustili tu osobu u svoj život. Kada je zdravlje u pitanju više šetajte u prirodi jer vam to prija.

RAK

Rakovi turbulentan prvi deo meseca pa dobro pazite da ne izgubite nerve. Neke okolnosti vam ne idu na ruku mada vi tu ništa ne možete jer nije do vas. Od sredine merseca dolaze preokreti kada je posao u pitanju. Bitno je da do tada ne donosite odluku i ostanete skoncentrisani ka vašem cilju i željama. U drugoj polovini Juna postoji mogućnost da se vaše želje i ciljevi realizuju . Emotivno već svi znaju da ste vi dosta osetljivi i emotivni pa se možete osećati dosta umorno i iscrpljeno ako ste u vezi ili braku gde nema emocija i razmene nežnosti i sreće.

Vi se teško razilazite pa stvari gurate pod tepih a sada bi bilo dobro da se razgovara i da budete iskreni sami sa sobom da više ne možete tako onda je raskid ispred vas. Izađite iz kućice i razrešite problem. Slobodni Rakovi bi mogli biti i dalje u tom statusu jer u ovom mesecu slabe su prilike da se upozna osoba koja bi vas zainteresovala. Što se zdravlja tiče polako sa fizičkim aktivnostima jer možete se povredit.

LAV

Lavovi vi u ovom mesecu bi trebali spustiti vašu gordost ,aroganciju i gledanje samo sebe jer možete imati velike propuste kada je posao u pitanju i očekivanje drugih šta treba da radite. Pojedini Lavovi koji su očekivali neko unapređenje ili nagradu na poslu pa ako ona izostane može se znato osetiti njihov pad ambicije ,energije i zainteresovanosti za posao. Sve to možete izbeći ako se istinski usmerite samo na cilj u poslu a drugo ostavite po strani. Zasluge bi vam mogle zadovoljiti vaše emocije i nagraditi vaš zasluženi trud. Mnogim Lavovima baš ovaj mesec može biti dobar i da uradite sve što se od vas očekuje.

Emotivno mnogi Lavovi i Lavice mogu imati tajna obožavanja od suprotnog pola. Uz glamurozno udbvaranje ide cveće i pokloni koji mogu stići do vas pa se nemojte iznenaditi. Sve to prija vašoj sujete pa ako ste slobodni možete dozvoliti ili dati šansu osobi koja vam se udvara. Ako ste zauzet Lav onda dobro pazite da ne dozvolite svojoj sujeti da prekrši dozvoljene granice. Mnogi Lavovi bi mogli prestati da se ponašaju kao na pozornici i da od samoljublja ne možete voleti dovoljno druge već od početka postupite ispravno graditi vašu vezu. Kada je zdravlje u pitanju dobro se osećate.

DEVICA

Device vi posustajete i polako gubite snagu i strapljenje što nije svojstveno vama. Sada morate naći snage i volje da istrajete jer može sve da se upropasti što ste radili u predhodnom mesecima. Zapamtite vi ne smete da klonete vašim duhom i verujte u sebe jer ste vi vredni toga i mnogih drugih stvari. Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18 juna pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije ,možda da više spavate radite nešto što vas raduje.

Kada je posao u pitanju držite fokus na cilju i polako sve izgurajte jer će kraj meseca doneti dobre rezultate i da stvari krenu u boljem toku. Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo ptrevazilazite i već u drugoj polovini meseca sve se dovodi u red. Ako tražite sitne zamerke znajte da ih ima svako pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti sa partnerom da ostvarite neke ciljeve i budete srećni. Slobodne Device sada ne treba da forsirate da upoznate i pronađete partnera jer to ne ide tako pa prepustite sudbini a vi se krećite i družite. Kada je zdravlje u pitanju mogući su stomačni problemi i alergije.

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MAJA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2020: SPREMNI STE DA NAPRAVITE KORAK KAKO BI DOŠLO DO POČETKA NOVE VEZE