in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: DA LI SI SPREMNA NA NOVE LJUBAVNE POČETKE ILI ĆEŠ SE VRATITI STAROJ LJUBAVI?

OVAN

POSAO

Mars u Biku, simbol ambicije i incijative, impulsivnosti, samopuzdanja i odlučnosti nalazi se u znaku svog izgona. Šta ovo znači za Ovnove? Znači da postajete usporeniji i pasivniji. Imate problem da tokom maja ostvarite ciljeve. Pada vam inicijativa i radna energija. Postajete sputani što bi moglo dovesti do nezadovoljstva, a time i do pojave osećaja agresivnosti. Reagujete sporo i trudite se da ostanete mirni, ali ćete biti vrlo svojeglavi.

Sada gomilate u sebi sve ono što ne možete da ispoljite. Kada dođe vreme za ispoljavanje to će biti u vidu eksplozije. Zato nađite meru i redovno se oslobađajte negativnih emocija. Mars je u opoziciji sa Saturnom preko ose 2/8 i Bik/Škorpion. Upozorava na oprez sa novcem, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, tada morate pronaći solomonsko rešenje jer izgleda da ćete se naći u situaciji koja zahteva veliku veštinu da se prevaziđe.

LJUBAV

Ovo je vreme u kome je eros naglašen pa je eros i sila koja pomiruje. Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali.

Sada nije moguće razumno razmišljati, ali je moguće postaviti podsetnike kao što je Cezara podsećao sluga kada je ušao u Rim rečenicom koju mu je stalno ponavljao:“Seti se, ti si samo ljudsko biće“. Ovnovi koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.

4 BRZA SAVETA KAKO DA SVOM PARTNERU UVEK BUDEŠ PRIVLAČNA

2 ZNAKA HOROSKOPA KOJIMA JE LJUBOMORA DRUGO IME