in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: DA LI SI SPREMNA NA NOVE LJUBAVNE POČETKE ILI ĆEŠ SE VRATITI STAROJ LJUBAVI?

LAV

POSAO

Ako ne radite posao iz ljubavi i ako ne volite ono što radite, u ovom periodu ćete ispitivati sami sebe. U suprotnom, posao će ispitati vas. Kasnićete na posao i bićete bezvoljni i možete zbog toga dobiti otkaz što vi to podsvesno i želite jer ne možete više da radite, a da to nema neki smisao. Tu se podrazumeva i finasijska nadoknada, naravno. Ako ne radite i tražite posao, ali ne želite da radite bilo šta, posao može naći vas.

Da li ćete ga prihvatiti zavisi od toga koliko ćete se naći u tom poslu i da li ćete moći da u posao unesete svoj duh i sopstvenu kreativnost, svoju snagu i energiju. Kriza sa finasijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Sve ide sa kašnjenjem, ali će ipak stići. I odjednom, rešićete sve što vas je mučilo danima. Sve zbog čega niste mogli da spavate. Od sredine meseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vreme. Ne podcenjujte vlastite snage, talenat i potencijal. Iako ste nesigurni, vrlo ste uporni.

LJUBAV

Venera u 10. polju može dovesti do promene ljubavnog statusa. Žene Lavovi imaju potrebu za domom i porodicom dok muški Lavovi zauzimaju defanzivan stav i brinu za egzistenciju. Smatraju da još nije vreme ili da nema uslova , ali ako budu čekali povoljne uslove, teško da će sa takvim stavom ikada ostvariti ono što žele. Starije i slobodne osobe imaju ideju o tome da je vreme da uđu u brak, a oni koji su u braku dolaze u poziciju u kojoj mora doći do transformacije ili prekida u okviru porodice koju su formirali.

Starija ili bolesna osoba može vam pasti na teret što će poremetiti odnose u zajednici. Za sada negujte nepristrasnost, budite otvorenog uma i iskreni. Veze mogu opstajati jedino ako svaka strana neguje svoju individualnost i samostalnost. U poslednje vreme ste bili tvrdoglavi i nezadovoljni projektujući sopstveno stanje na odnose i okolinu.

ZDRAVLJE

Ono što ste zanemarivali sada postaje hroničan problem. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Trenutno je teško naći meru, ali ako se organizam buni, poslušajte ga.

4 BRZA SAVETA KAKO DA SVOM PARTNERU UVEK BUDEŠ PRIVLAČNA

2 ZNAKA HOROSKOPA KOJIMA JE LJUBOMORA DRUGO IME