in

MESEČNI HOROSKOP ASTROLOGINJE ŽELJKE KNEŽEVIĆ: POJEDINI ZNAKOVI MOGU ISPOLJAVATI LJUBOMORU, ZAVIST, TAJNOVITOST…

VAGA

drage Vage mnogo stresa i obaveza vam može teško pasti na poslu. Ako imate i potraživanje novca koji trebate izmiriti onda je i to dodatni stres. Izgurajte prvu polovinu meseca i već u drugoj se sve slaže redom do uspeha. Vi ste diplomata pa budite i strpljivi jer je poslovni napredak ispred vas. Zaslužena poslovna sreća. Emotivno ako imate partnera a ne živite zajedno onda isplanirajte zajednički život bez svađe. Dosta turbulentan period za Vage u Braku i ako već dugo traju neslaganja moguć je i razlaz. Preporuka da sve bitne odluke u emotivnoj zajednici odložite za sledeću godinu. Budite strpljivi i pokušajte da unesete harmoniju između vas. Slobodne Vage iako izlaze, upoznaju ljude druže se ali još nisu upoznali osobu koja im odgovara pa ne ulaze u vezu. Čuvajte se prehlade ,bubrezi i urinarni trakt.

ŠKORPION

dragi Škorpioni mnogo obaveza i posla u ovom mesecu je pred vama. Ponude za nove poslove ili promene dosadašnjeg posla. Bez razmišljanja vi prihvatate ponude posebno ako su više plaćeni poslovi jer vam je novac bitan. Mogući su dobri projekti i poslovi sa inostranstvom što će vas radovati. Vaši šefovi mogu biti vrlo zadovoljni sa vama u ovom mesecu. Emotivno vi sijate i uživate sa vašim partnerom. Rešeni da sve probleme ostavite po strani mnogo će obradovati vašeg partnera. Odlično ste shvatili i primenili mnoge stvari kada je razgovor sa partnerom u pitanju i iskrenost. Ovo je vaš mesec pa uživate sa voljenim ,prijateljima,porodicom i puno radosti vam se dešava u novembru. Ako ste slobodni možete ući u vezu sa osobom koju ste od davno upoznali. Zdravlje super.

STRELAC

dragi Strelčevi dosta posla je pred vama pa čak imate konkurenciju jaku pa se morate dokazivati . Iako ste dosta racionalno trošili novac i štedeli sada se pokazuje svrsishodnost . Pojedini Strelci sada mogu dobiti priznanje od šefa i povišicu ili bolje radno mesto. Mnogim Strelčevima je dosta odrovoran ovaj mesec. Emotivno predstoji vam lepo putovanje i slaganje sa partnerom. Pojedine osobe mogu putovati sa porodicom ili prijateljima. Lepo slaganje sa partnerom vas čini srećnim i zajedno planirate vašu budućnost. Pojedini planiraju bebu ,neki kupovinu automobila ili kuće. Slobodni Strelac može lako da uđe u vezu. Zdravlje je dosta stabilno.

JARAC

dragi Jarčevi vi realizujete svoju kreativnu stranu dok je pred vama dosta novih poslovnih izazova i novih mogućnosti za biznis. Pojedini Jarčevi mogu da naplate neke svoje od ranije ideje. Neki imaju bitne ugovore dok pojedine osobe dobijaju nasledstvo. Sada se pokažite u najboljem svetlu jer konačno ide posao kako ste planirali. Emotivno pojedini Jarčevi nemaju razumevanje partnera kada je vaša potreba da budete sam izolovani i da razmišljate o svemu i svačemu u miru. Zbog toga predstoji problem sa emocijama pa otvoreno popričajte sa partnerom. Slobodni Jarčevi upoznaju interesantnu osobu sa kojom imaju dobre teme i pogled na život pa ostaje da se vidi da li će ući u vezu sa njom jer se Jarčevi teško odlučuju za zajednicu. Moguće su povrede glave vrata i leđa ili bolovi pa pazite ako vežbate.

VODOLIJA

drage Vodolije kako vam je potrebno dosta novca u ovom mesecu vi se angažujete na više poslova da bi zaradili. Mnoge Vodolije će razmišljati i praviti vizije koji put u karijeri da izaberu i šta im je potrebno. Pojedine osobe mogu se vratiti na neke svoje stare ideje i projekte dok neke biraju nešto novo i originalno. Moguća su i poslovna putovanja gde možete upoznati novog poslovnog partnera. Emotivno zauzeti imaju odličnu komunikaciju sa partnerom, lepo se slažu i uživaju. Moguća su lepa druženja sa prijateljima ,porodicom i razmene nežnosti sa partnerom. Pojedine Vodolije još uvek nisu uskladili svoju vezu pa je krajnje vreme da to urade. Slobodne vodolije izlaze ,flertuju i još nisu spremne za vezu i obaveze sa partnerom. Zdravlje je odlično.

RIBE

drage Ribe vi dobijate odličan priliv finansija pa bi bilo pametno da ne potrošite mnogo jer od druge polovine meseca slede i veći izdaci. Mogući su neki kvarovi u kući koji nisu planirani a ima i onih što se od ranije čeka da majstor uradi. U ovom mesecu je negativan aspekt sa poslovnim kolegama pa bi trebali biti razumni da se ne svađate. Emotivno ako imate partnera onda su moguća i neslaganja posebno ako je neko nekog prevario. Nikako se ne preporučuje razlaz i nagle odlukle malo se distancirajte pa onda u narednoj godini donesite odluku. Slobodne Ribe će imati šansi da upoznaju šarmantnu osobu pa ipak je bolje upoznajte pre nego što uđete u vezu. Zdravlje je sasvom dobro.
SREĆNO U SVEMU !!!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH SITUACIJA ZNAJ DA TI JE BRAK GOTOV