in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JANUAR 2021: ČEKA TE LJUBAVNIK, NEPRILIKA, LJUBOMORA ALI I SREĆA

VAGA

SUDIJA-PUTOVANJE-DETE

Ljubav

Slobodne Vage bi mogle da budu povučene strašću i da ulete u emotivnu priču sa osobom koja možda ne živi blizu njih. Ili na primer – da se na kratkom putovanju „zagledaju“ u nekog i požele da sa tom osobom prodube poznanstvo. Treća mogućnost donosi poznanstva preko posla, ali to može biti osoba sa kojom imate razliku u godinama i koja je zauzeta. Što se tiče onih u vezama i brakovima – vi imate šanse da odnos sa voljenom osobom poboljšate i postavite na neke stabilnije osnove. Očekuje vas mesec sa dosta živosti i zadovoljstva i neki lepi trenuci sa partnerom.

Posao

Januar će biti dosta uspešan za vas. Pred vama su nove poslovne mogućnosti koje će se žestoko pokrenuti, i to najviše od početka druge i kroz treću dekadu januara. Neki od vas će ostvariti kontakte sa strancima i otpočeti nove poslovne priče u ovom segmentu. Stoje vam mogućnosti i za česta poslovna putovanja. Po pitanju finansija – dosta povoljnosti, mogući su prihodi i sa više strana.

Zdravlje

Povoljne okolnosti po pitanju zdravlja stoje mlađim Vagama. Stariji – hronične tegobe, osetljiva pluća i grlo.

ŠKORPIJA

OFICIR-ISTINA-VENČANJE

Ljubav

Dobre, zaista dobre prilike da Škorpije u emotivnim vezama i brakovima unaprede i poboljšaju odnos sa voljenom osobom. Možda će stvari dolaziti sporije na svoje mesto u prvoj dekadi januara, ali od tog perioda pa do kraja meseca – izgleda da će sve pucati od strasti i ljubavi između vas dvoje. A slobodni neka najpre obrate pažnju na poslovni segment jer im odavde može doći osoba u koju će se prvo zagledati, a onda i poželeti da otpočnu sa njom pravu ljubavnu priču. A za to postoje odlične šanse – i to u drugom delu januara meseca. Možete na pravi način započeti ovu 2021-u godinu!

Posao

Ovo će biti pravi udarnički početak 2021-e godine. Škorpije će biti mnogo vredne u ovom periodu i zato nije ni čudo što će se i ta njihova vrednoća i trud itekako isplatiti. Ne samo postojeći poslovi već i nove saradnje i nove osobe sada ulaze u vaš život. Posebno obratite pažnju na inostranstvo, jer jedna od žestoko dobrih poslovnih ponuda može krenuti baš sa stranim saradnicima. Finansije – odlično.

Zdravlje

Manji problemi sa očima, glavom, sinusima. Takođe, više pažnje obratite na kičmu, kosti, zglobove. Moguće su hronične i reumatske tegobe.

STRELAC

LJUBAVNICA-PUTOVANJE-LJUBAV

Ljubav

Oho-ho! Kakve karte! Strelčevi, da častite odmah! I to najpre vi koji ste slobodni jer je sa ovakvim kartama malo verovatno da ćete taj status zadržati do kraja januara. Spremaju vam se ljubavi velike i male, sprema se emotivna pozornica da na nju uleti glavni glumac ili glumica koja će vam pomrsiti konce i učiniti da ne znate gde ste – na nebu ili na zemlji! Ma uživajte, zaslužili ste na svaki mogući način! Oni koji su zauzeti će imati takođe vrlo dobar odnos sa voljenom osobom. Nemojte samo ovo da pokvarite time što će vam srce zaigrati za nekom trećom osobom…..

Posao

Ma ko još misli na posao kada ljubav ispunjava svaki delić vašeg bića….Šalim se, naravno – bićete vi vrlo solidni tokom januara i u poslovnom segmentu. Otvoriće se neke nove poslovne mogućnosti za vas i to vezane za daljine – druge gradove, druge zemlje. Jedino što je važno jeste da se ne zalećete onako kako vi umete i da ne budete naivni slikar (što takođe umete). Prepoznajte prave prilike!

Zdravlje

Uživanja jesu na sve strane, ali u njima ne treba preterivati. I ne treba staviti zdravlje na poslednje mesto.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. DECEMBRA 2020: ONO ŠTO ZAMISLITE U LJUBAVI BIĆE JAČE OD STVARNOSTI

AKO RADIŠ OVIH 5 STVARI MUŠKARCI ĆE UVEK BEŽATI OD TEBE