in ,

MISLILA SI DA GA NIKADA NEĆEŠ PREBOLETI POSLE RASKIDA: EVO KOLIKO ĆE TI VREMENA TREBATI

Nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo da su potrebne čak dve godine kako bi se žene oporavile nakon prekida i nastavile normalno da žive dok s druge strane frajeri to podnose mnogo bolje.

Muškarci se ne opterećuju ostale sa svojim problemima, a što s druge strane iskrivljuje sliku jer se čini kako oni mnogo lakše podnose novonastalu tešku situaciju. Frajeri ostavljaju dojam da se brže vraćaju svakodnevnom životu i lakše započinju nove veze.

Ono što je zanimljivo je da su istraživanja pokazala da je to samo prividna slika, jer žene zapravo lakše prebole raspad veze. One se isplaču, analiziraju svaki postupak, pa i svaku izrečenu reč partneru. Na kraju svega, jednostavno zatvore to poglavlje u životu i ostave ga iza sebe.

Frajeri nakon raskida u većini slučajeva ne razmišljaju o toj šokantnoj situaciji, nego se prepuste poslu i jednostavno nemaju vremena niti volje za detaljnu analizu svega. Na početku, kratko vreme nakon prekida im je lakše ako skrenu misli na nešto drugo, a to je najčešće posao.

Činjenica je da ne beže svi od stvarnosti na isti način, neki se prepuste poslu, ali neki se odaju alkoholu ili izlascima s drugim ženama. Na sve navedene načine frajeri pokušavaju podići svoje vlastito samopouzdanje. Ovakvo ponašanje pomaže jedan vrlo kratki period, a posledica je potpuni slom.

Oni se poistovećuju s porodicom i partnerkom, pa im prilagođavanje na novi život pada teže, što rezultira različitim oblicima autodestruktivnog ponašanja. Godinama posle razvoda muškarci nisu svesni šta se zapravo dogodilo i koji je bio pravi razlog, niti su svesni svog emocionalnog stanja, a kamoli da shvate zašto ne mogu započeti novu kvalitetnu vezu s drugom ženom.

KOLIKO VERUJEŠ SVOJOJ INTUICIJI: RAK IH PRIHVATA CELIM BIĆEM, ŠKORPION JE MAJSTOR INTUICIJE

DAME U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU TEŠKE ZA OSVAJANJE