in ,

MJESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2021: OČEKUJE VAS LJUBAVNICA, VAŽNA PORUKA, IZNENADNA SREĆA I VJENČANJE

OVAN

LJUBAVNICA-NOVAC-NEPRIJATELJ

Ljubav

Jaka energija karata i naglašena simbolika Marsa i Venere, govori da će februar biti uzbudljiv ljubavni mesec slobodnim Ovnovima. Najpre preko poslovnog segmenta vama se otvaraju mogućnosti za instant privlačnost, za flertove i avanturu, za jednu žestoku ljubavnu romansu, za koju je pitanje koliko će trajati, ali je definitivno da će uzburkati vaš život. Neko se može zaista lepo zaljubiti u vas, ali je pitanje da li ćete vi biti spremni za ozbiljnost. Zauzeti Ovnovi će biti na klackalici sa voljenom osobom, odnos će trpeti uspone i padove, a najnestabilnija je baš poslednja dekada februara. Gradite komunikaciju sa partnerom

Posao

Ovaj vam mesec prvenstveno obećava jaču finansijsku satisfakciju i delimičnu stablizaciju po pitanju rešavanja nekih zaduženja, kredita. Obratite samo pažnju na poslednje dane meseca, kada možete prilično neobazrivo i neumereno trošiti. Generalno gledano – kod Ovnova se budi ambicija i želja za izbijanjem u prvi plan. Krenućete u akciju u želji da što pre ostvarite svoje poslovne ciljeve. Najpovoljniji period za nove saradnje i početke poslovnih projekata stoji vam u drugoj dekadi februara.

Zdravlje

Zdravstvena simbolika je nepovoljna jedino tokom treće dekade ovog meseca. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

BIK

LJUBAV-PORUKA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Slobodnim Bikovima stoji jedan lep i podsticajan mesec….naravno, ukoliko ne planiraju da uđu u neku ozbiljniju emotivnu priču. Ta ozbiljnost je, pa….malo komplikovana za ostvariti tokom februara, ali ako je za utehu – imaćete flertovanja, ludog provoda i zanimljivih osoba oko sebe koliko vam duša ište. Češće ćete biti u pokretu, neki od vas će imati priliku i za par putovanja, pa se i ovde otvara šansa da upoznate nekog novog, sa kim ćete uživati u dobrom razgovoru i energiji koja struji između vas. Zauzeti Bikovi će baš po pitanju komunikacije biti povremeno u raskoraku sa voljenom osobom.

Posao

Dobra energija, velika aktivnost, vi ste krenuli jednim jakim tempom i nemate nameru da stanete. Doći ćete u priliku da pokrenete nove poslovne dogovore, ali i da u postojećim saradnjama poboljšate uslove funkcionisanja. Neka dugovanja vas mogu opterećivati tokom februara, i pokušajte da ih regulišete što pre, jer vam krajem meseca mogu doneti ozbiljnu glavobolju. Baš ta poslednja dekada februara je i nešto lošija po pitanju komunikacije sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Trebali bi da se ozbiljnije posvetite sebi, da se šetate, provodite više vremena na svežem vazduhu. Na taj način ćete se i fizički, ali i mentalno osećati mnogo bolje.

BLIZANCI

PORUKA-IZNENADNA SREĆA-POSETA

Ljubav

Izuzetno lepe karte su izašle za februar za one Blizance koji su slobodni, pogotovo za one koji žele da nesputano i bez ikakvih obaveza uživaju u životu i ljubavi. Trenutno ste kao „pušteni sa lanca“ – odavno se niste ovako dobro provodili, odavno nisu ovoliko zanimljive osobe bile u vašoj blizini….Ovaj mesec doduše, donosi vam i mogućnosti za paralelne veze i sedenje „na dve stolice“, ali šta sad….šta da se radi kada ste neodlučni, a prilike prosto ne možete propustiti….Zauzeti pripadnici ovog znaka čas funkcionišu fenomenalno, čas ne mogu da smisle jedno drugo. Biće teško pronaći ravnotežu i sklad u odnosu…

Posao

Da, trenutno je vaša energija fenomenalna, brzi ste, aktivni i uspevate da radite sto stvari odjednom. Doduše, i sami ste svesni da u toj brzini možete očas posla napraviti grešku ili propust, reći nešto ishitreno ili povući potez o kojem niste baš dobro razmislili. Zato, potrudite se da „dva puta merite, jednom sečete“. Stoje vam mogućnosti za nove poslovne angažmane, ali i za dodatne poslove kojima biste donekle mogli popraviti finansijsko stanje koje je, kao i do sada, vrlo promenljivo i nestabilno.

Zdravlje

Uglavnom problemi sa grlom, bronhijama, sinusima. Dobro je što su ove tegobe prikazane kao prolazne i kratkotrajne.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2021: NEMA POTREBE DA SE PONAŠATE TEATRALNO U DRUŠTVU VOLJENE OSOBE

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JANUARA 2021: MIRNO UŽIVANJE U ZAJEDNIČKOJ VEZI ILI DISKRETNO TRAŽENJE SRODNE DUŠE