in

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: STRIJELCI MOGU OČEKIVATI FLERTOVE, DOK LAVOVIMA POČETAK MJESECA DONOSI IZAZOVE

Rak

U noći punog Mjeseca ćete doživjeti olakšanje pošto će vam se neke stvari ukazati jasnije nego ikada ranije. Ideja koja vam se duže vrijeme vrzmala po glavi vam je konačno jasna i točno shvaćate ono što se treba realizirati i što trebate učiniti kako bi se ta ideja realizirala.

U drugom tjednu jedan susret koji već dugo priželjkujete nažalost neće proći onako kako ste zamišljali. Određena osoba vam već duže vrijeme odgovara, ali kada budete razgovarali s njom o nekim životnim stvarima, vidjet ćete da ta osoba uopće nije onakva kakvom ste je zamišljali.

Previše problema i stresa na privatnom i poslovnom planu konačno uzimaju maha i zdravstveno se nećete baš najbolje osjećati. Morate priznati sebi da ste od krvi i mesa i da niste neuništivi. I vi imate emocije i to vrlo jake, iako se trudite da drugi to ne primijete.

Baš iz tog razloga krajem drugog tjedna ćete se osjećati iscrpljeno i loše i kako god znate i umijete morate naći vremena za odmor, barem za neko kraće vikend putovanje. Tek nakon odmora ćete imati više snage da se borite s novim izazovima i problemima koji vas tek očekuju.

Lav

Početak mjeseca je pravo vrijeme za nove izazove. Na poslu je situacija nepromijenjena, a vi želite promjene, jednostavno su vam preko potrebne. Upali ste u kolotečinu i potreban vam je netko ili nešto da vas iz toga izvuče, pošto ne možete to sami.

Praznici se bliže, ali niste raspoloženi da i dalje gledate ista lica i da vodite iste priče iz godine u godinu. Želite vidjeti neka nova mjesta i upoznati neke nove ljude, potrebna vam je promjena više nego ikada ranije. Ne odgovara vam da vas stalno netko nadgleda i da vas stalno netko zapitkuje gdje idete i s kim se viđate. Po prirodi volite slobodu i teško se navikavate na to da vam netko tu slobodu sputava.

Prva polovina mjeseca će vas natjerati da dobro razmislite u kojem pravcu želite da se vaša ljubavna veza razvija i želite li uopće da se dalje razvija. Budite iskreni prema sebi i prema drugima kako kasnije netko ne bi bio povrijeđen.

Kronični problemi koji su karakteristični za ovaj period godine vam opet donose neke zdravstvene neprilike. Ali, već znate da na to ne možete toliko utjecati, jednostavno morate prihvatiti to vaše stanje i čekati da prođe samo od sebe.

Djevica

Previše ste dozvoljavali da vas drugi koriste i upotrebljavaju kako su htjeli. Ako ste dobra osoba i želite drugima pomoći, to ne znači da svatko može od vas tražiti što ga je volja. Ovog mjeseca će vam se konačno otvoriti oči, shvatit ćete za neke osobe kakve su i da vam ne žele dobro.

Ponekad slobodno možete reći ne, imate pravo na to, imate pravo da nešto ne napravite ukoliko to ne želite i ukoliko stvarno nemate vremena da nekome pomognete.

Prosinac/decembar je vrijeme kada veliki broj ljudi osjeća strast i jake emocije prema voljenoj osobi. To se odnosi i na vas. Drugi tjedan prosinca/decembra je idealno vrijeme da popričate s voljenom osobom iskreno i bez ustručavanja. Recite svom partneru koliko su vaše emocije jake i koliko želite da vaša veza uspije i da se razvija u budućnosti.

Nemojte se bojati pokazati svoje osjećaje, to će vam biti uzvraćeno na najljepši mogući način.

Promijenili ste život iz korijena i sada vam je potrebno neko vrijeme da se naviknete na novo okruženje, nove osobe i nove okolnosti s kojima se prvi put susrećete. Ipak, znate i sami da je ovo jedna od boljih odluka koje ste donijeli i znate i sami da je potrebno malo vremena da se adaptirate na sve to. Uskoro će biti dosta lakše.

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. do 8. DECEMBRA 2019: NEKE ĆE STVARI U VAŠEM ŽIVOTU KONAČNO POČETI DOLAZITI NA SVOJE MJESTO

ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE: OD POGLEDA OVNA PROLAZI JEZA, ŠKORPIJA UBIJA HARIZMOM