in

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: STRIJELCI MOGU OČEKIVATI FLERTOVE, DOK LAVOVIMA POČETAK MJESECA DONOSI IZAZOVE

Vaga

Naučite kanalizirati svoju energiju na prave stvari i na prave osobe ovog mjeseca. Tijekom cijele godine ste trošili i rasipali energiju totalno nepotrebno i niste uspjeli ostvariti ono što ste zacrtali.

Previše ste imali ideja, ali nedovoljno jasno definiranih planova kako te ideje sprovesti u djelo i veliki broj ideja je ostalo na početku, a znate i sami da su ideje kvalitetne i da su imale dosta potencijala.

Uslijed toga potrebno je da na početku ovog mjeseca odvojite manji broj projekata koje ćete gurati i samim tim će uspjeh biti praktički zagarantiran.

Škorpion

Pod utjecajem mnogih faktora poslovni odnosi neće biti baš sjajni ali će i to proći. Jednostavno ne možete naći zajednički jezik sa suradnicima i to vam nikako ne ide od ruke.

Tvrdoglavost nije vrlina i to morate shvatiti, ali isto tako ne vrijedi ni da svakom dopuštate da vas gazi i da vas iskorištava.

Bit će potrebni brojni kompromisi s obje strane kako bi se odnosi na radnom mjestu poboljšali u sljedećem vremenskom periodu i zato je potrebno mnogo truda i energije.

Emotivni život vam je oduvijek bio u kaosu – ni ovog mjeseca ne očekujte nešto previše drugačije. Stalno ste razapeti između sadašnjosti i budućnosti i nikako se ne možete osloboditi nekih osoba koje viđate svaki dan, a ne želite ih više viđati, čak ne ni slučajno. Ne možete gledati u budućnost ako i dalje gajite emocije prema nekim bivšim partnerima i to vam mora biti jasno.

Strijelac

Svakome se može dogoditi da pogriješi i to nije toliko strašno. Ono što treba učiniti u tim situacijama je da se greška prizna i da se učini sve kako bi se ta greška ispravila i kako bi se njene posljedice spriječile koliko je god to moguće.

Ako ste slobodni, u prosincu/decembru se neće ništa značajno promijeniti na tom planu. Mogući su neki manji flertovi, ali ništa ozbiljno. Nemojte dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Vrijeme je da promijenite pristup suprotnom spolu pošto je očigledno da nešto ne štima, samo morate otkriti što.

Zdravstvena situacija će vam biti jako delikatna. Osjetljivi ste na svaku promjenu pa će tako i promjena vremena utjecati na vaše psihofizičko stanje.

Osjećat ćete se umorno, iscrpljeno i imat ćete manjak energije. Unosite dovoljno tekućine i vitamina kako bi što lakše prebrodili ovaj period.

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. do 8. DECEMBRA 2019: NEKE ĆE STVARI U VAŠEM ŽIVOTU KONAČNO POČETI DOLAZITI NA SVOJE MJESTO

ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE: OD POGLEDA OVNA PROLAZI JEZA, ŠKORPIJA UBIJA HARIZMOM