in

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: STRIJELCI MOGU OČEKIVATI FLERTOVE, DOK LAVOVIMA POČETAK MJESECA DONOSI IZAZOVE

Jarac

Brojne aktivnosti vas očekuju ovog mjeseca i jedva čekate završiti sve planove što imate kako bi kraj godine dočekali mirno i bez pritiska.

Iako vaš odnos s kolegama nije bio najsjajniji, konačno ste u fazi mirne suradnje pa čak i prijateljstva s nekima i to je lijepo, tako bi trebalo biti u svakoj organizaciji.

Odnos s voljenom osobom je na zavidnoj razini i baš zbog toga vam mnogi i zavide i voljeli bi vidjeti kraj vaše veze. Ali to se sigurno neće dogoditi, barem ne u narednom periodu zato što vaša ljubav cvjeta i vaš odnos je bolji nego ikada ranije.

Ipak, u drugoj polovini prosinca/decembra su moguće manje nesuglasice, ali to nije ništa bitno i trajat će vrlo kratko, nakon toga ćete se brzo pomiriti i planirati doček Nove godine u romantičnoj atmosferi, možda čak i odete na romantično putovanje.

Vodolija

Još u prvom tjednu prosinca/decembra se osjećate čudno i jednostavno se ne možete uklopiti iako se to trudite već neko vrijeme. Pokušavate ispraviti neke greške iz prethodnih mjeseci, ali vam se za to nikako ne ukazuje prilika.

Osoba koju želite sresti toliko dugo nikako da se nađe u vašoj blizini, što se više trudite da je sretnete, to se još više mimoilazite.

Na neka pitanja pokušavate pronaći odgovore u drugom tjednu ovog mjeseca, ali odgovora nema, umjesto odgovora dobivate samo neka nova pitanja i neke nove nedoumice. Upleteni ste u nešto što ne razumijete, ali će naredni period donijeti i dosta odgovora, samo trebate biti strpljivi i čekati.

Bliži se kraj godine i ne želite u novu godinu ući s neraščišćenim odnosima na poslovnom i privatnom planu.

Zbog toga je druga polovina mjeseca pravo vrijeme da se nađete s onima s kojima ste imali manji ili veći konflikt i da pokušate riješiti probleme što bezbolnije, ali morate biti spremni i na brojne kompromise pošto nije samo jedna strana kriva, za svađu je uvijek potrebno dvoje.

Ribe

Imate problema na poslu i osjećate se napadnuto od strane mnogih, a vi ste samo željeli dati sve od sebe, niste željeli da ispadne da ste najpametniji, najiskusniji i da znate baš sve u svakom trenutku. Ipak, ispalo je tako kao da ste stavili sebe u dominantan položaj u odnosu na druge i sada će vam biti potreban izvjestan period da izgladite situaciju s kolegama.

Već u drugom tjednu ovog mjeseca situacija će biti za nijansu bolja i ako u tom smjeru nastavite, do kraja mjeseca će sve nesuglasice biti riješene.

U ljubavi ste mnogo griješili i to vrlo dobro znate. Mnogo je stvari izrečeno, a preko nečega ne može tako lako prijeći, iako niste mislili to što ste rekli. U ovom mjesecu morate poraditi na komunikaciji s voljenom osobom, potrebno je mnogo više smirenosti i razumijevanja.

Vi ste svaki razgovor započeli napadanjem, ali ova taktika vas je samo još više udaljila. Morate promijeniti pristup i promatrati stvari iz tuđeg kuta, sagledajte svoje greške i priznajte da ni vi niste bili prava podrška u pravo vrijeme.

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. do 8. DECEMBRA 2019: NEKE ĆE STVARI U VAŠEM ŽIVOTU KONAČNO POČETI DOLAZITI NA SVOJE MJESTO

ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE: OD POGLEDA OVNA PROLAZI JEZA, ŠKORPIJA UBIJA HARIZMOM