in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2023: Blizanci privlače blagostanje, Škorpije čekaju opasni dani a ovaj znak pronalazi srodnu dušu

Rak

Rakovi, hitno se morate riješiti lijenosti i apatije, jer u lipnju/junu ne možete odbiti obavljati svoje izravne dužnosti. Zvijezde su u vrlo povoljnom položaju pa bi se trebali usredotočiti na najvažnije zadatke.

Moguće je da će početkom ljeta biti mnogo događaja koje ćete doživjeti po prvi put. Ovo je za vas uzbudljiv i vrlo važan trenutak u životu.

Astrolozi također savjetuju ljubaznost, privrženost i poklanjanje pažnje voljenim osobama. Što ugodnije budu vaše radnje to će sve bolje funkcionirati.

Lav

Lavovi će u ovom trenutku moći ispraviti pogreške iz prošlosti i prilagoditi se pobjedi u svim područjima života. Moguće je da ćete uspjeti pronaći svoj poziv. Oni koji već znaju za što žive znatno će ubrzati rješavanje problema.

Nema potrebe zaobilaziti zahtjeve voljenih osoba, jer to može izgraditi nepremostiv zid između vas i onih koji su vam dragi. Osobni poslovi i posao su dobri, ali obitelj je iznad svega. U lipnju/junu će vas na to podsjetiti zvijezde i planeti.

Astrolozi također preporučuju češću tjelesnu aktivnost. Važno je održavati tijelo u dobroj formi.

Djevica

Djevice će u lipnju/junu morati uložiti mnogo truda i energije na ono što možda ne žele raditi. Nema ništa loše u tome, ali obavezno pripazite na zdravlje.

Ozbiljan umor može uzrokovati duhovnu i emocionalnu ranjivost, stoga je važno ostati tjelesno u formi. Briga o sebi učinit će da se osjećate mnogo bolje i da ostanete produktivni čak i kada se ne osjećate dobro.

Budite strpljivi i ne donosite ishitrene odluke. Sada je važno pažljivo planirati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu