in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2023: Blizanci privlače blagostanje, Škorpije čekaju opasni dani a ovaj znak pronalazi srodnu dušu

Vaga

Već na samom početku mjeseca Vage će moći odabrati pravi put za ostvarenje svojih ciljeva. Glavna stvar je ne skrenuti s ovog puta pod pritiskom okoline.

Stvari bi mogle biti turbulentne od 17.6. kada Saturn krene retrogradno. Jamstvo sigurnosti i eventualnog uspjeha na bilo kojem polju bit će oprez.

Ako ne riskirate uzalud, život će se brzo vratiti na kolosijek, ali ako svoj život pretvorite u kaos, tada će Saturn učiniti sve što je moguće da umnoži ovaj kaos. Da biste promijenili svoj život, morate ustati s kauča.

Škorpion

Škorpioni, očekuje vas vrlo povoljno vrijeme, ali ne zaboravite da će u lipnju/junu biti četiri vrlo opasna dana: 4., 17., 27., 30. lipnja/juna. Ovih će dana zvijezde imati izrazito negativan učinak na vašu energiju.

Posao je sada iznimno važan, ali potrebno je i nakratko odmoriti se od rutine. Ako nastupi umor, bit će važno promijeniti situaciju.

Možete otići na kraći izlet, raditi nešto uzbudljivo i zanimljivo. Kraj mjeseca je najbolje vrijeme za duhovne prakse.

Strijelac

Prije svega, važno je da Strijelci upamte da je neaktivnost jednaka gubitku. Ako sjedite i čekate, onda ne možete dočekati ništa dobro. Djelujte, a Svemir će vam pomoći da pronađete rješenje problema.

Pozitivan utjecaj će vas pratiti u apsolutno svim područjima. Sve što trebate učiniti je samo održavati stabilno dobro raspoloženje.

U lipnju/junu će izraz “cilj opravdava sredstvo” biti najrelevantniji.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu