in

MLAD MESEC U BLIZANCIMA 22. MAJA 2020. GODINE DONOSI NOVE POKRETE I VELIKE PREOKRETE

Sa mladim Mesecom u Blizancima mnoge osobe će želeti odmah kontakti bez dubine osećanja i trajnost. Svi utisci će biti zadržani u mislima više nego u osećanjima.

Budi se želja kod mnogih osoba za emocionalnim raznovrsnostima i nekim novinama samo da nije stalno i monotono.

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mesec u svom znaku pa je jako bitan da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vreme vaše vladavine i mladog Meseca. Mnoge komunikacije ,znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati.

Sve što je bitno za komunikaciju ,saobraćaj i druge simbolike Blizanca bit će naglašeno . Mlad Mesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene,konzervativne,ozbiljne i oprezne.

Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba što može izazvati emotivnu krizu a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svest i kontrolišemo svoju naglost. Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vestima.

OVAN

Ovnovi vi možete da se družite učite nešto novo ili pokrenete neki novi svakodnevni život. Mnogi Ovnovi mogu postati svesni svoje okoline ,rodbine i proživljavati buđenje na duhovnom nivou. Sve što se tiče papirologije zakazivanja ,pisanja i raznih zadataka sada možete pokrenuti. Vaš Mars je u Ribama pa možete imati osobe koje vam rade iza leđa gde možete ući u svađu sa partnerom kako u poslu tako i u ljubavi.

BIK

Bikovi kod vas su naglašena čula i povećana je osetljivost koja čak može izazvati nesigurnost koju ste duži period gradili. Svakako je ovaj mlad Mesec vama naklonjen da pokrenete nešto novi i da izgradite svoju vrednost. Kako se radi o vašem drugom polju onda je naglašeno finansisko polje gde možete usmeriti i otkriti način kako da uvećate svoje prihode. Pojedini Bikovi mogu imati troškove povodom uživanja ili da potroše na partnera ,decu i zadovoljstvo koje će vas učiniti srećnim.

BLIZANAC

Blizanci kod vas je ovaj Mlad Mesec i vi možete imati mnogu srećnih okolnost. Moguć je neki novi izgled ili lični nastup. Svakako da je bitno sada da se pojavite u nekom novom izdanju i ostavite utisak na druge. To vam donosi mnogo energije samopouzdanja i originalnu harizmu. Kada je posao u pitanju pojedini Blizanci mogu imati stresan period i da otkriju osobe koje vam rade iza leđa. Ne brinite bitno je da vi imate samopouzdanje i harizmu koja vas gura napred.

RAK

Rakovi kod vas je naglašen duhovni i mentalni preokret. Važno je da radite i pomažete drugima gde možete ispoljavati empatiju kojoj ste vi skloni. Pojedini Rakovi mogu se povući da bi sve dobro razmotrili i napunili baterije. Ovaj osetljivi položaj mladog Meseca u vašem dvanestom polju vas može usmeravati da duboko u sebi nađete mir za dušu. Verujte u sebe i pronađite svoje ciljeve koje želite pokrenuti.

LAV

Lavovi vi sada trebate da se usmerite na kontakte grupe a ne da budete usmereni samo na sebe. Pojedini Lavovi sada mogu imati neke neplanirane troškove što vam nikako sada nije trebalo ali šta da se radi tako je. Šta god da vas iznervira i izbaci iz takta sada se ne preporučuje da burno reagujete. Moguće je da i pojedini prijatelji sada budu na testu. Najbolje bi bilo da se primirite i planirate ,komunicirate i organizujete grupe ili neki tim.

DEVICA

Device kod vas je naglašen poslovni napredak, neki novi projekti ili ciljevi se pokreću.Svakako da je vama bitna karijera pa će biti promena na tom polju . Bitno je da pokrenete i vaš nastup u društvu da bi stari mogli biti odbačeni. Pojedine Device mogu imati negativne promene na poslu ugovore ili pregovore pa se ne stresirajte jer će vreme pokazati pravu sliku vas.

ZAŠTO TREBAŠ ODUSTATI OD IDEJE DA MORAŠ DA IMAŠ NEKOG

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MAJA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU