in

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Dok energije pomrčine teku, upotrijebite ih za postavljanje namjera, vizualizaciju željenog ishoda, pogled na stvari na novi način i ostanite otvoreni za obilje Svemira. Ovo je vrijeme visoke energije koje će nas voditi do sljedećeg poglavlja našeg duševnog putovanja.

Pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna je hibrid između prstenaste pomrčine, gdje možete vidjeti vatreni prsten oko Sunca i potpune pomrčine, gdje je Sunce potpuno blokirano.

Hibridne pomrčine su nevjerojatno rijetke i mogu sugerirati prijelaz ili možda promjenu između dva svijeta. Upravo dok se Pomrčina pomiče iz totalne u prstenastu – anularnu, možda se i nešto u našim životima sprema promijeniti.

Padajući u znak Ovna, ovo je drugi mjesečev ciklus zaredom koji počinje u ovom vatrenom znaku. Prvi je bio još 21.3., kada smo doživjeli mladi Mjesec u znaku Ovna. Imati dva snažna lunarna ciklusa jedan uz drugog u Ovnu ukazuje na jačanje intenziteta oko teme Ovna.

Ovan je vatreni znak, a element vatre koji živi u svima nama daje nam snagu, hrabrost, strast i odlučnost. Međutim, kada gori prejako, element vatre može dovesti do ljutnje, napada, uništenja i biti previše impulzivan ili vođen egom.

Uravnoteženje vlastite unutarnje vatre može biti tema oko ove pomrčine. Možemo osjetiti kako nas energija Ovna tjera da se zauzmemo za sebe, skočimo u novo i pronađemo samopouzdanje da uđemo na nova vrata koja nam se otvaraju. Ali također se možemo naći u potrebi da ukrotimo svoj ego, preuzmemo odgovornost za svako uništenje i preispitamo glas svog srca.

Bilo da vašu unutarnju vatru treba raspiriti ili ukrotiti, ova pomrčina će biti vaš vodič, pomažući vam da prijeđete u novo stanje bića ili možda čak u novu stvarnost. Prijelaz koji se odvija pod ovom hibridnom pomrčinom odrazit će se iznutra, stoga obratite pozornost na to kako ste vođeni da se krećete.

Vesta, asteroid božice ognjišta i vatre, aktivan je pod ovom pomrčinom. Vesta nam može aktivirati stvari unutar doma ili nas može voditi da razmišljamo o tome kako se možemo osjećati više kao kod kuće bez obzira na naše vanjsko okruženje.

Istinski horoskop BRAČNOG PARTNERSTVA: Kakav je ON u braku a kakva je ONA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora