in

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Također možete razmisliti o tome što se događalo u vašem životu tijekom posljednjeg ciklusa pomrčine Ovan-Vaga, koji je bio od listopada/oktobra 2013. do rujna/septembra 2015. Nije da će se isti događaji ponoviti, no možda ćete se naći u istraživanju sličnih tema ili diplomiranju na sljedeću lekciju što god vam je iskrslo.

Partner ovoj pomrčini bit će pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja/maja. Dok putujemo kroz ove dvije pomrčine, možemo se osjećati izvan sebe i emocionalno raspršeno, stoga budite nježni prema sebi i drugima tijekom ovog razdoblja.

Pod ovom pomrčinom u znaku Ovna, znajte da imate dodatnu moć postavljanja namjera, traženja prilika, prihvaćanja tog skoka vjere i isticanja sebe. Dopustite svom istinskom autentičnom ja da zablista, a prilike će krenuti vašim putem.

Utjecaj pomrčine na odnose

Ova pomrčina u zviježđu Ovna, koji je vatreni kardinalni znak, što znači da možemo očekivati drastične promjene u odnosima.

Nemojte se iznenaditi ako se neki ljudi rođeni u znaku Ovna, Strijelca ili Lava odluče na drastične promjene u životu: iznenada promijene posao, okončaju brak ili se presele u drugu zemlju. Posebno Ovnovi – oni su ti koji doslovno mogu preokrenuti život cijele svoje obitelji, stoga budite oprezni!

Mijenjaju se i glavni trendovi u društvu. Od travnja/aprila 2023. najhitniji zadatak bit će sve vezano uz znakove Ovna i Vage. To znači da nas sve čeka ozbiljno proučavanje odnosa u paru i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage, aktualizirajući neviđen val razvoda u društvu.

Nemojte se iznenaditi ako osjetite snažnu želju da prekinete s partnerom i općenito počnete ispočetka. Ovako djeluje utjecaj pomrčina!

Ako cijenite ono što ste uspjeli “steći” tijekom svih godina braka, tada biste trebali početi slušati svoje snove i početi živjeti po vlastitim pravilima bez uništavanja obiteljskog života!

Činjenica je da će čvor budućnosti slijediti znak Ovna – Svemir će nas sve naučiti kako živjeti po vlastitim pravilima, kako biti proaktivan i ne bojati se svojih želja.

Istinski horoskop BRAČNOG PARTNERSTVA: Kakav je ON u braku a kakva je ONA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora