in

MNOGI JE SE BOJE: ŽENI ROĐENOJ U OVOM ZNAKU SE SVI DIVE

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. Ona na prvi pogled deluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vredelo imati pored sebe – ona je žena Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno ceni kod drugih ljudi. Ona nikada neće davati lažna obećanja.

Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona tome da slepo sluša druge.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada sebi postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno – ne odustaje tako lako.

Mudro donosi odluke i svesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gde poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Ništa ne može da joj promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom da nešto glumite. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpija je prepuna strasti u svemu što radi, a kada nekoga voli, napraviće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zameri, osetićete na svojoj koži zašto sa njom nije pametno da se poigravate, prenosi Atma.

Škorpija je najstrastveniji znak zodijaka

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpija, bilo da se radi o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je neverovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpija voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donji veš, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Škoprija voli da otkriva i osvaja pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se “nude na izvolte”.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za Škorpiju je seks jako važna stavka u životu.

OVO SU NEKE ČUDNE NAVIKE NAIZGLED OBIČNIH ŽENA U HOROSKOPU

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI BAŠ NIKADA NIKOME NE POKAZUJU SVOJA OSJEĆANJA