in

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

Blizanci Vreme za ekspanziju! Deveta kuća vlada svim stvarima vezanim za putovanja, obrazovanje, avanturu i duhovnost. Pluton u Vodoliji će dovesti u pitanje tvoja uverenja i način života, ali to će ti omogućiti da se uhvatiš u koštac sa svojim višim pozivom.

Rak Transformacija je na vidiku! Osma kuća vlada transformacijom, intimnošću i zajedničkim finansijama. Pluton u Vodoliji će te podstaći da se suočiš sa stvarima koje su dugo bile zakopane i da otkriješ istine koje će ti omogućiti da stvoriš bolju stvarnost.

Lav Odnosi su u fokusu! Vodolija vlada tvojom sedmom kućom, što znači da će biti preokreta u tvom razmišljanju o ljubavi i odnosima. To će ti pomoći da otkriješ svoje najautentičnije sebe i da stvoriš bolju vezu sa svojim partnerom.

Devica Brini o svom zdravlju! Šesto polje upravlja navikama i rutinama u tvom životu. Pluton u Vodoliji će te podstaći da se oslobodiš svega što ti šteti i da živiš životom koji ti koristi.

Vaga Uživaj u životu! Petom kućom vlada zadovoljstvo, radost, samoizražavanje, kreativnost, brak i deca. Pluton u Vodoliji će te podstaći da se oslobodiš svega što te sprečava da uživaš u životu i da pronađeš iskren pogled na ljubav, odnose i život.

Škorpija

Oblast fokusa: dom i porodica

Kada Pluton, vaš vladar, uđe u Vodoliju i aktivira vašu četvrtu kuću, to će dovesti do značajnih promena u vašem domu i porodici. Moguće je da ćete se preseliti, renovirati svoj dom ili se suočiti sa porodičnim problemima. Ovo je vreme da razmotrite svoje korene i da preispitate ono što vam je važno kada je reč o vašoj porodici. Pomoći će vam da se oslobodite bilo kakvih toksičnih situacija i da izgradite zdravije temelje za budućnost.

Strelac

Oblast fokusa: komunikacija

Vaša treća kuća upravlja komunikacijom, pisanjem i mentalnim procesima, a Vodolija vlada ovim delom vaše natalne karte. Kada Pluton pređe u ovaj deo vaše karte, možete očekivati da će vaši odnosi i razgovori sa drugima postati intenzivniji. Ovo može dovesti do dramatičnih promena u vašoj percepciji i načinu na koji se povezujete sa drugima. Moguće je da ćete morati da se suočite sa nekim dubokim istinama o sebi, ali će to vam pomoći da stvorite iskrenije i autentičnije veze sa drugima.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Ako si spremna da se zakuneš na večnu ljubav – sad je pravo vreme!

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju