in

MUŠKARAC KOJI UKROTI OVU ŽENU IMAĆE JE DO KRAJA ŽIVOTA: ONE SU EKSCENTRIČNE, MISTERIOZNE I NEUHVATLJIVE

Jedna stvar je zajednička za baš sve žene u ovom horoskopskom znaku – njima treba sloboda i avantura! Ovo su divlje žene bujne mašte, odlične su sa rečima i podjednako dobro slušaju kao što i govore.


Žene vodolije su ekscentrične, nepredvidive, nezavisne. Iako same izbegavaju da traže pomoć, uvek će uskočiti kad vide da je to nekom drugom potrebno. One su izuzetno lojalne – često ne u ljubavnom smislu, ali su uvek lojalne jednom brendu, jednom restoranu, jednoj vrsti muzike. S te strane ne vole avanture i uvek se radije okreću nečem već poznatom.

Žena vodolija se ne snalazi dobro u tradicionalnoj vezi ili braku, gde muž od nje očekuje da bude savršena domaćica. Od takvih odnosa beže i to čim osete da neko pokušava da im otme i delić slobode.

Što se ljubavi tiče, njih privlače reči i oštroumnost. U seksu vole da eksperimentišu i često će insistirati na seksu u javnosti ili sličnim stvarima koje mogu da uplaše konzervativnije partnere.


Vodolije nisu naročito naklonjene sportu, osim ako to ne uključuje i neko društvo. Problematični deo tela prema horoskopu su zglobovi, pa će im svaki astrolog preporučiti da o njima naročito vode računa.

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM I NE POKUŠAVAJTE DA IMATE NORMALNU VEZU

ZBOG OVIH STVARI SVI TREBAJU IMATI BAR JEDNU DEVICU U SVOM ŽIVOTU