in ,

MUŠKARCA SA OVIH 11 OSOBINA NE PUŠTAJ IZ SVOG ŽIVOTA NIKAD!

5. Zna vas nasmijati

Ako vam muškarac ne može izmamiti osmijeh na lice i oraspoložiti vas, taj odnos nema smisla i bolje ga je odmah okončati. Humor i pozitivan stav osobine su partnera za cijeli život i najvažnije oružje u zajedničkom životu s kojim ćete se boriti protiv rutine, nesreća, stresa…

4. Doista vas voli

Ovo je daleko najvažnija vrlina muškarca kojeg biste trebali imati kraj sebe cijeli život. Prava i dugotrajna ljubav nije nešto što se može odglumiti, ali ni prikriti. Otkriva se u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savjetuje. Takva ljubav rađa univerzala osjećaj sigurnosti, otklanja strah i ljubomoru te sa sobom nosi zajedničku budućnost.

3. Zna priznati svoju grešku

Postoji puno muškaraca, naposljetku kao i žena, koji u svemu moraju biti prvi, u pravu, najpametniji. Muškarac koji ponekad zna popustiti, odustati od rasprave ili je ne započinjati jer unaprijed shvaća da ona nema smisla i donosi samo nemir u kući, mudar je muškarac kojeg bi svaka žena bila sretna da ima kraj sebe.

2. Ne bježi od problema

Dobar muškarac i partner ne bježi na prvi znak problema, od bolesti do smtnih slučajeva u obitelji kroz sve što pogađa ljude kroz život. On želi pomoći, a ako ne zna i ne može, potrudit će se biti barem rame za plakanje – to je pravi stup i oslonac u životu koji daje nadu da će biti bolje.

1. Trudit će se da vi budete sretni

Ovo se može primijeniti na gotovo svako životno područje, od se*sa do hrane. Muškarac kojem je važno i stalo da je njegova partnerica sretna neće biti sebičan u pružanju njoj užitka u krevetu, već će mu ono biti jednako važno kao njegovo zadovoljstvo. Osim toga, žene vole gentlemensku ideju žrtvovanja za damu – bilo da joj daje posljednji griz sendviča ili pruža svoju jaknu ako joj je hladno.

 

4 ZNAKA ZODIJAKA VOLE DA BUDU SAMI I TO IM UOPŠTE NIJE PROBLEM

6 ISTINA O VEZI KOJE PAROVI NIKADA NE PRIZNAJU JEDNO DRUGOME