in

MUŠKARCI ROĐENI U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SU NOĆNA MORA ZA SVAKU ŽENU

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji pripada nekom od ovih znakova, možda biste trebali ponovno razmisliti.

Uzeti na znanje: Ova analiza je generalizirano, prenapuhano i ekstremno objašnjenje – stoga nemojte je shvaćati ozbiljno, već kao zabavu.

Rak

Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvijek preplavljen emocijama. Doživljava toliko emocija s kojim se ne zna nositi i to ga dovodi u stanje zbunjenosti, piše The minds journal.

Budući da Mjesec najviše utječe na njega, faze mjesečevog ciklusa povećavaju njegove unutarnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju izmaći kontroli. Sretni ste ako je zaljubljen u vas. Što god se dogodilo, možete biti sigurni u činjenicu da vas neće ostaviti.

Ali ako on nije siguran u svoje osjećaje prema vama, onda biste trebali početi razmišljati o drugim mogućnostima. Ne zaboravite da niste osobni psiholog vašeg partnera. Niste tamo kako biste riješili njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju. Klonite ga se.

Jarac

Jarcem vlada Saturn, on će vas natjerati da predugo ostanete uz njega. Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovu životu.

Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju da ćete kroz neko vrijeme shvatiti kako vam je sve to ipak previše. Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi.

Bol je uvijek ekstremna za Jarca i tko treba prolaziti kroz takvu bol kad imamo toliko mnogo stvari s kojima se trebamo nositi? Bolje je pustiti Jarca na neku drugu pašu.

Bik

Nemojte se oduševiti činjenicom da Bikom vlada Venera, božica ljubavi. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom da isisa svu vašu emocionalnu energiju. Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako se nositi s emocijama.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen. Kada to nije, njegove će vas riječi toliko pogađati da ćete se osjećati kao da ste najgora osoba na ovoj zemlji. Biku je lakše uvrijediti vas, nego izraziti svoju ljubav prema vama.

Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna razgovarati s vama? Dopustite mu da umjesto toga razgovara sa svojim rogovima. Zaslužili ste bolju osobu.

HLADNI KAO KAMEN: OVU ZNAKOVI NIKADA NIKOME NE POKAZUJU SVOJA OSEĆANJA

ŠTA ZNAČI TO ŠTO JE VAGA JEDINI PREDMET U CELOM HOROSKOPU