in

NAJ AUTODESTRUKTIVNIJI ZNAKOVI U VEZI: PRVI JE TEMPIRANA BOMBA

Od svih znakova zodijaka, Riba je najmanje autodestruktivna. Doista zna kako održati uravnotežen odnos. Blizancima je korijen problema nemogućnost da se otvore drugima kada se radi o njihovim problemima.


Autodestruktivno ponašanje izraz je naše mračne strane, koja izvire iz niskog samopoštovanja, pa čak i mržnje prema sebi.

Autodestruktivno ponašanje dolazi u mnogim oblicima, neki su ekstremni, neki nisu toliko ekstremni. No, kako bi se i dalje razvijali i poboljšavali svoj život, najbolje je suočiti se sa svojim demonima i pogledati ih ravno u lice.

Što o tome kaže horoskop, tko je najskloniji autodestrukciji u vezama:

  1. Škorpion

Od svih znakova zodijaka, vi ćete najprije implodirati u odnosu. Imate razornu moć nuklearne bombe.

Uništavate ne samo sebe, već i one oko sebe.

Vi ste općenito osoba puna ljubavi, zato i privlačite ljude, ali imate tendenciju da u vezi budete pretjerano posesivni i ljubomorni.

  1. Bik

Kao i Škorpion, poznati ste po svojoj strasti. Imate tu neobičnu sposobnost da obarate ljude s nogu svojom simpatičnošću.

Ali isto tako kao i Škorpion, imate dosta stvari koje morate riješiti.

Dopustite da vaša strast izvuče najbolje iz vas umjesto da budete pretjerano opsesivni u vezi do točke gušenja svog partnera.

  1. Blizanci

Izvanjski gledano, Blizanac može izgledati kao vrlo energičan i gorljiv čovjek. Uvijek uspijevate projicirati sliku pozitivnosti i neograničene energije.

Međutim, iznutra stvari i nisu baš takve.

Stalno se borite s anksioznošću, nesigurnošću i nepovjerenjem i to utječe na dinamiku vašeg odnosa. Korijen svega je vaša nemogućnost da se otvorite drugima kada se radi o vašim problemima.

OVA ČETRI ZNAKA ĆE USKORO ISPUNITI SVOJE NAJVEĆE ŽELJE

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU ROĐENI DA PROMJENE SVIJET