in

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Blizanci

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku! Žena Blizanac sve do poznih godina može da razmenjuje garderobu sa svojom ćerkom, stil: Lolita. Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, gde bi ona mogla da usfali…ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Takav napor zahteva i odgovarajuću – kvantitativno bogatu garderobu. Ne može se valjda ići dvaput u istoj haljini! Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog “look”-a koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. Deo tela koji Blizanci simbolišu jesu ruke, koje rado ostaju otkrivene pomoću originalnog džempera čak i zimi, ili je akcenat na neobičnim rukavima.

Ona konstantno prilagodjava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj. Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko s njom stupi u razgovor.

Njeno raspoloženje je nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, što zamara okolinu. Ipak, može biti omiljena (uglavnom medju mladima) zbog svoje društvenosti dok ne pokaže dozu površnosti i neozbiljnosti koja prevazilazi sve granice. Ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna – ukoliko proceni da je to neophodno. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emocije samo do izvesnog stepena, a onda gradi odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja.

Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise dok je to za nju udobno. Individualista je koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

FATALNE ŽENE HOROSKOPA KOJE OSVAJAJU MUŠKARCE BEZ PO MUKE