in

KO IMA SREĆE SA PARAMA: NAJBOLJE ZARAĐUJE OVAJ ZNAK A BLIZANCI SU UVIJEK NEZADOVOLJNI POSLOM

OVAN

Oni su otvoreni, samouvereni i poprilično impulsivni, a to znači da vole da preuzimaju inicijativu. Poznato je da Ovnovi ne vole mirovanje, pa im najbolje odgovaraju zanimanja iz sektora politike, gradnje ili obrazovanja.

BIK

Na njih se uvek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem treba da sarađuju sa mnogo ljudi. Mogu se pronaći u finansijama, uređenju enterijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, advokaturi, marketingu ili PR-u.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže profesiju koja će ih držati motivisanim. Njima ni dva radna dana ne bi trebalo da budu ista, pa upravo monotonija može biti razlog tome da su oni nanezadovoljniji svojim zanimanjima. U istraživanju CareerBuilder, većina Blizanaca izjavila je da radi u sektoru umetnosti, dizajna, arhitekture, prodaje i medicine.ž

RAK

Oni su nežni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole da štite one do kojih im je najviše stalo. Vole da kuvaju i održavaju snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Veoma su radni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine. Učesnici istraživanja uglavnom rade u politici, oglašavanju, visokom obrazovanju, prevozu i vojsci.

LAV

Niko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, harizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovog znaka je Barak Obama koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera našeg vremena. Politika, umetnost, dizajn, arhitektura, inženjering, zabava i obrazovanje im odlično leže.

DEVICA

Metodične i marljive Device poznate su kao odlični radnici. Imaju oko za detalje i proveriće baš svaku sitnicu, a same sebi biće najbolji šef. Vole poslove koji zahtevaju tačnost, istraživanja i perfekcionizam. Za njih je savršen posao filmske montaže, pisanje, prodaja ili priprema hrane.

VAGA

Vrlo su društvene, pa im je potrebna interakcija sa ljudima kako bi ostvarile uspešnu karijeru. Stoga im odgovara pozicija na kojoj neće raditi same nego s partnerom. Jako su kooperativne i uspešne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili sprovođenje zakona.

ŠKORPIJA

Analitične, intuitivne i domišljate Škorpione privlači sve što je misteriozno ili abnormalno. Dobro se snalaze u političkim, ali i detektivskim vodama. Odlični su istraživači u potrazi za istinom, ali učesnici ankete uglavnom se bave poslovima pravne službe, inženjerstvom, naukom i obrazovanjem.

STRELAC

Vole duhovnost i etičnost, a odlikuje ih velika pozitivnost. Ljubitelji su putovanja i zadovoljiće se poslom koji im daje dovoljno slobode da pričaju “svoje” istine. Filmska montaža, pisanje, marketing i odnosi s javnošću idealna su zanimanja za slobodumni Strelčeve.

JARAC

Jarčevi žive na zemlji, bukvalno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Istrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jarčeva radi u području umetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane, a ova zanimanja im i najviše odgovaraju.

VODOLIJA

Poznati su kao nekonvencionalni ljudi ispred svog vremena, često su pronalazači. Nezavisni su, ali i duboko povezani sa ljudima. Imaju prirodan dar za razumevanje novih tehnologija, a to se odražava na njihove izumiteljske umove. Njihovo područje je astronomija, fotografija, avijatičarstvo i računarstvo. Učesnici ankete bavili su se prodajom, poslovima u vojsci, inženjerstvom, pripremom hrane i prevozom. Vodolije pripadaju promenljivim znacima, pa često menjaju posao.

RIBE

Ribe su naosjetljiviji znak zodijaka, pa često vole da se predstavljaju kao mučenici. Jako su empatični i često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz oblasti zdravstva i socijalnog rada.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA KONAČNO OSTVARIŠ SVE SVOJE ŽELJE I DA ON BUDE TVOJ

PAMETNA, OČARAVAJUĆA, VERNA: SAMO JEDAN ŽENA HOROSKOPA JE OVAKVA