in

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: LAVA ĆE JEDNA ODLUKA UPROPASTITI A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC

VAGA

Siguran veći priliv novca! Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu

Ovoga meseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća porodice je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem domaćinstvu.

Tokom decembra, poslu bi trebalo da pristupite iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti nezavisnost i odlučnost Vage, a u drugim će vam vaše društvene veštine i saradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla da se promeni Vaginom ličnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tokom retrogradnog Merkura u decembru biće neophodno da balansirate između nezavisnosti i saradnje.

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine meseca, ali problem može da bude odabir pravog posla. Dobro razmotrite ponude, pogotovo posle 24. decembra.

Finansije: Ukoliko se potrudite, zagarantovana vam je veća suma novca. Prisustvo Plutona u kući novca obezbediće vam siguran priliv. Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite – zbog preokupacije finansijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imaćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija posvećenost izostaće tokom decembra. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rešenje od 10. decembra. Ukoliko planirate proširenje porodice, idealan period za to je posle 10. decembra.

Zdravlje: Glavni problem biće nedostatak odmora. Od polovine decembra obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća porodice biće dominantna od polovine decembra. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti porodica i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u porodici.

Imaćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete zavisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporučuje se da sarađujete sa drugima.

Posao: Poslovne mogućnosti će vas bukvalno juriti ovog meseca. Posebno dobre ponude dobićete tokom treće nedelje decembra. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

Novac: Biće ovo sjajan mesec za vas, kada su finansije u pitanju. Imaćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtevati dosta rada i istrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi porodice, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

Veće samopouzdanje može da doprinese i boljoj finansijskoj situaciji. Zarađivačete slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Deo novca trošićete i u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je veoma povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u komšiluku. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili neko ko je brižan i velikodušan.

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na telesne mirise, zadah i trovanje hranom…

STRELAC

Krajnje je vreme da povedete računa o svom telu! Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari

Moguće su razmirice u porodici, koje ćete rešiti samo strpljivim i parlamentarnim razgovorom. Uvažite i tuđe probleme i osećanja, i harmonija će ponovo zavladati. Kada rešite probleme kod kuće, imaćete mnogo više energije, pa ćete se sa većim elanom posvetiti poslu, što sigurno neće ostati neprimećeno.

Posao: Krajem meseca možete da očekujete veliku, ali pozitivnu promenu. Biće to ili neko iznenadno, lepo, poslovno putovanje, ili odlična ponuda za novi posao. Šta god da odlučite, završiće se velikim uspehom.

Novac: Ovo je definitivno period za štednju. Rasipanje vam trenutno neće doneti ništa dobro. Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari, jer biste krajem meseca mogli da dođete u situaciju da pozajmljujete novac da biste platili račune.

Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, sve će biti u najboljem redu. Strelčevi koji su već u braku ili dugoj vezi uživaće u nezaboravnim trenucima sa partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka upoznati osobu sa kojom će odmah poželeti da uđu u bračne vode. Period je idealan za planiranu, ali i neplaniranu trudnoću.

Zdravlje: Što pre počnite da vežbate redovno. To je ona karika koja vam nedostaje da bi zdravlje bilo savršeno

BEZ IMALO BLAMA: OVIH PET TAJNI OBAVEZNO MORAŠ DA KAŽEŠ SVOM DEČKU

ISTRAŽIVANJE KOJE JE POTVRDILO KOLIKO SU ŽENE SJAJNE: EVO I ZAŠTO