in

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: LAVA ĆE JEDNA ODLUKA UPROPASTITI A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC

JARAC

Neobavezan flert ili prava ljubav?

Svet Jarca se ovog meseca vrti oko porodice…

Harmonija porodične atmosfere će vam pomoći da napravite uspeh i u karijeri. Karijera i porodica zahtevaće od vas podjednaku pažnju ako želite da postignete uspeh u decembru mesecu.

Posao: Nezavisnost i hrabre odluke doneće vam uspeh koji ste i zaslužili. Jarčevi, osmislite svoj život i uradite sve da biste ga ostvarili! Jarčevi, posebno oni napetiji, trebalo bi da se bave meditacijom ili nekom drugom spiritualnom veštinom. Snovi će vam pomoći u razrešavanju nekih nedoumica. Zanima vas kako možete pomoći drugima.

Novac: Novčano stanje će ovog meseca ostati nepromenjeno, ali već početkom sledeće godine, možete očekivati da će vaše zalaganje i rad, biti nagrađeni.

Ljubav: Statična situacija na polju ljubavi. Slobodni jarčevi će imati mnogo prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerom, ali će sve ostati ili na platonskom ili neobaveznom flertu. Oni koji su u braku će uživati u svom partneru i idiličnom odnosu tokom celog decembra, koji će ih možda dovesti do toga da se odluče na proširenje porodice.

Zdravlje: Jarčevi se osećaju sjajno u decembru…

VODOLIJA

Ljubav će se pojaviti na mestu gde je najmanje očekujete! Karijera vam je u ovom periodu na prvom mestu.

Drage Vodolije, vama će sve što započnete ići od ruke, a ljubav ćete pronaći u jednom od prijatelja!

Posao: Vodolije će ovog meseca doživeti veliki uspeh na poslu i to zahvaljujući radu koje su uložile, a to će vaši nadređeni pohvaliti – i novcem i statusom.

Novac: Hrabri i promišljeni potezi koje ćete napraviti u decembru mesecu, doneće vam veću zaradu i bolji status.

Ljubav: Oprez u ljubavi. Ako upoznate osobu i ako vam se svidi, usporite. Čak i oni u braku, trudite se da razumete svog partnera. Odluka da postanete roditelji, takođe treba da bude dobro promišljena. Slobodne Vodolije će naići na nekoliko potencijalnih partnera u ovom mesecu. Ljubav će možda pronaći među svojim prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, hranite se zdravije i uvedite makar malo fizičke aktivnosti.

RIBE

Uspeh na poslu, prinova na putu! U decembru mesecu, svi ljudi rođeni u ovom znaku, mogu očekivati veće promene kada je posao u pitanju…

Bračne kao i emocionalne stvari neće ovog meseca biti prioritet u životu Riba. Decembar mesec donosi mir, spokoj i balans koji vam je ove godine bio preko potreban. Uspesi koji će se nizati biće rezulatat toga što ste u poslednje vreme osećate puni samopouzdanja, pa samim tim pravite i hrabrije poteze. Nemate potrebe da zavisite ni od koga, i dovoljno ste sigurni da sami donosite odluke, koliko god one bile teške.

Posao: Da biste se još razvijali, ne bi bilo loše da dopunite svoje znanje nekim kursom. Neki pripadnici ovog znaka će imati česta poslovna putovanja. Oni koji imaju ozbiljnu vezu ili porodicu, mogu očekivati jaku podršku od svojih najbližih.

Novac: Novčana stabilnost je prisutna u mesecu Decembru. Sve što ste uložili, vratiće se. Možete očekivati i novac koji će vam pozajmiti ili doći kao poklon od nekog iz porodice.

Ljubav: Ribe mogu ovog meseca očekivati mnogo poznastava i to sa uticajnim ljudima. Samci će tražiti prilike u poslovnom okruženju. Oni u braku će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje: Ribama se preporučuje fizička aktivnost, koja će im pomoći kako emotivno, tako i zdravstveno

BEZ IMALO BLAMA: OVIH PET TAJNI OBAVEZNO MORAŠ DA KAŽEŠ SVOM DEČKU

ISTRAŽIVANJE KOJE JE POTVRDILO KOLIKO SU ŽENE SJAJNE: EVO I ZAŠTO