in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Jarac

Bik je zemljani znak pa vam ovo godišnje doba uvijek odgovara. Osjećat ćete se prizemljenijim i povezanijim s energijama kozmičkog neba, a svaki intenzitet koji se pojavio tijekom sezone vatrenog Ovna bit će vam lakše podnijeti. Dok Sunce prelazi u Bika, Merkur će 21. travnja/aprila ući u retrogradni položaj. Ovo je prvi retrogradni planet koji imamo od siječnja/januara, tako da ćemo osjetiti kako se odvija učinak usporavanja, što će nam omogućiti da probavimo i integriramo sve što se dogodilo.

Energija retrogradnog Merkura također će nam pomoći da integriramo moćne energije pomrčine Sunca koje dosežu svoj vrhunac 20. travnja/aprila. Ova pomrčina Sunca jedan je od najvećih kozmičkih događaja u godini pa retrogradni Merkur odmah nakon nje djeluje kao znak iz svemira da imamo vremena da radimo, osjetimo i probavimo njegove energije.

Ova Sunčeva pomrčina će vas voditi da se usredotočite na povezanost i zajednicu, kao i na svoj dom i obiteljski život. Ima prekrasnu energiju koja će vam pomoći da poduzmete korake za stvaranje okruženja punog ljubavi oko sebe. Ova pomrčina Sunca također može biti vrlo duhovno iskustvo za vas, omogućujući vam da otvorite svoje više čakre.

Dok putujemo u svibanj/maj, dočekuje nas još jedna pomrčina u znaku Škorpiona. Dostižući vrhunac 5. svibnja/maja, ova pomrčina punog Mjeseca nosi neke intenzivne, transformativne energije. Ova će vam se pomrčina Mjeseca učiniti mnogo osobnijom i može potaknuti duboko ukorijenjene misli, osjećaje ili čak strahove.

Možda će biti potrebno da kopate malo dublje i proradite kroz neke bolne emocije kako biste se očistili i uzdigli. Čini se kao da ste pozvani da izađete iz svoje ljušture i krenete u svijet, a ova pomrčina će vas voditi da odbacite sve emocije ili misli koje vas koče u tome.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti