in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Vodolija

Vladavina Bika počinje odmah nakon pomrčine Sunca za vrijeme mladog Mjeseca koja doseže vrhunac 20. travnja/aprila. Ubrzo nakon ove pomrčine 21. travnja/aprila, Merkur postaje retrogradan. Komunikacija će vam biti jako naglašena tijekom početka vladavine Bika. Pomrčina Sunca pokreće vašu grlenu čakru, a retrogradni Merkur također traži od vas da uđete unutra kako biste mogli komunicirati s mjesta veće jasnoće i veće istine.

Komunikacija će biti tema za vas tijekom ovog vremena, ne samo kako se povezujete s drugima, već i kako razgovarate sami sa sobom i kako odlučujete izraziti svoje misli i osjećaje u svijet. Također možete uhvatiti sebe kako se bavite problemima braće i sestara pod energijama pomrčine Sunca. Brat ili sestra mogu trebati vašu podršku ili može biti da brat ili sestra donose priliku ili novu perspektivu koja vam pomaže promijeniti način na koji razmišljate o stvarima.

Dok putujemo dublje u uzemljene, zemaljske energije vladavine Bika, možda ćete zateći kako usporavate. Ako vam se ne da glumiti ili žuriti, oslonite se na to i dajte si prostor koji vam je potreban. Vladavina Bika ima tendenciju da se fokusiramo na budućnost i svoje dugoročne planove, a ne na kratkoročne.

Možda ćemo trebati poduzeti male, metodične korake naprijed kako bismo došli do svojih ciljeva, umjesto da jurimo i pokušavamo učiniti da se sve dogodi odjednom. Sporo i postojano pobjeđuje utrku – definitivno je vaš moto. 5. svibnja/maja dočekuje nas još jedna pomrčina, ovoga puta pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina nosi neki intenzitet koji može pokrenuti vašu osjetljivu stranu.

Vaša se psihička osjetila mogu činiti življima i vaši snovi mogu sadržavati proročanske poruke za vas. Postoji transformacija koja će se dogoditi pod ovom pomrčinom koja će vjerojatno pokrenuti osjećaje oko vaše karijere ili više svrhe. Moguće je da su vam nove prilike za karijeru na pomolu ili ćete možda otkriti da se projekt ili posao na kojem ste radili prirodno završava.

Što god se odvijalo, znajte da pomrčine obično donose događaje koji nam pomažu da prijeđemo na sljedeću razinu u evoluciji naše duše. Vjerujte u putovanje!

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti