in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Ribe

Vladavina Bika ispunjena je energijom pomrčine i retrogradnog kretanja Merkura, a obje mogu biti vrlo transformativne na svoj način. Pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca jedna je od najsnažnijih pomrčina u 2023.. Ova pomrčina otvara vrata, što znači da može donijeti prilike, nove uvide i svježu inspiraciju. Vrijeme je za sadnju sjemena i razmišljanje o tome što želite privući u svoj život.

Ova pomrčina sadrži obilje energije za vas i može donijeti priliku da zaradite više novca ili da na neki način povećate svoj prihod. Osjećajte se povezani s obiljem koje pruža ova pomrčina! Znajte da ste vrijedni i znajte da zaslužujete bogatstvo.

Retrogradni Merkur počinje 21. travnja/aprila i donijet će učinak usporavanja na kozmičko nebo. Međutim, ovo usporavanje je dobrodošlo jer će nam pomoći da probavimo i integriramo neke od tih energija pomrčine.

Tijekom retrogradnog Merkura, vaša intuicija može biti naglašena, a vaši snovi mogu biti proročanski, stoga obratite pozornost na sve znakove i tragove koje vam Svemir može poslati. Vjerujte svojim instinktima i potražite vodstvo u sebi.

5. svibnja/maja događa se pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina ima određeni intenzitet i može izazvati osjećaj nesigurnosti. Umjesto da dopustite da vas nesigurnosti nadvladaju, koristite ih kao gorivo za učenje, za proširivanje znanja.

Prilagodite se procesu učenja koji vam se pojavi. Podsjetite se da je u redu ne znati sve i usput pogriješiti. Početkom svibnja/maja može se pojaviti i prilika za putovanje. Ovo putovanje će vjerojatno biti vrlo iscjeljujuće za vas i moglo bi vam otkriti uvide ili informacije koje vam mogu pomoći da aktivirate dublje razumijevanje.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti