in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Bik

Sunce je u vašem kutu i omogućuje vam da sjajite! Vaša sezona počinje na kraju pomrčine Sunca, koja vam je možda donijela neke iznenađujuće informacije ili nova otkrića. Pomrčine obično donose sudbonosne događaje koji nas guraju dalje na putu naše duše. Oni su poput kvantnih skokova u novo stanje svijesti. Razmislite o najvišoj viziji za sebe i onda djelujte s tog mjesta, što god vam se dogodilo.

Možda ćete osjetiti kako se sprema neki intenzitet dok se budemo približavali pomrčini 5. svibnja/maja. Ovo je malo izazovnija pomrčina i mogli bi okončati nešto s čime ste radili otprilike zadnjih 18 mjeseci. Ova pomrčina Mjeseca također bi mogla pokrenuti probleme u odnosima, usmjeravajući vas da se usredotočite na svoje veze s drugima, ili alternativno, možete pronaći nekoga tko se oslanja na vas i vašu podršku. Samo budite jasni sa svojim granicama i sve će biti dobro.

Merkur će veći dio vaše sezone biti retrogradan i u vašem znaku, što znači da ćete snažno osjetiti učinke. Retrogradni Merkur u vašem znaku može stvoriti mentalnu maglu i potaknuti vas da razmišljate o prošlosti. Prošlost ne možete promijeniti, ali možda ipak postoji nešto što iz nje možete naučiti.

16. svibnja/maja, Jupiter, planet ekspanzije, prelazi u vaš znak, dopuštajući vam da uberete blagodati njegove sretne energije! Imati Jupiter u svom znaku može proširiti vaš život na nove i zanimljive načine. Također vam može pomoći da se usredotočite na širu sliku, omogućujući vam da vidite stvari više iz svjetovne perspektive.

Iako se Jupiterova energija smatra pozitivnim predznakom, uvijek je dobra ideja voditi računa o pretjeranom uživanju ili činjenju bilo čega prekomjernog kada posjeti vaš znak. Uživajte u rođendanskoj sezoni i svakako odvojite vrijeme za slavlje!

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti