in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Blizanci

Nakon vatrene vrućine vladavine Ovna, sezona Bika donosi prizemni sporiji tempo. Merkur, vaš vladajući planet, postat će retrogradan početkom sezone 21. travnja/aprila, vodeći vas da saberete svoje misli i možda razmislite o putovanju koje ste prošli. Ovaj reflektivni prostor trebao bi biti dobrodošla promjena u brzom ritmu posljednjih nekoliko tjedana pa se svakako razbistrite misli te se oslobodite tjeskobe koju više ne morate zadržavati.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja/maja može vas potaknuti da preispitate kako provodite svoje vrijeme i kojim projektima želite posvetiti svoje vrijeme. Ovo je tema koja je u tijeku već neko vrijeme, ali ova pomrčina ukazuje na prekretnicu ili možda na prijelaznu točku u kojoj možete djelovati na ono što zove vašu dušu. Možda ćete morati odustati od jednog ili dva projekta. Također se može dogoditi da se projekt na kojem ste radili neko vrijeme prirodno završi, što vam omogućuje prijelaz u nešto drugo.

Vaše zdravlje također može biti vaš fokus dok Sunce prelazi u Bika. Ovo bi bilo sjajno vrijeme da odete na pregled i riješite sve mučne simptome. Energija sezone također vas podržava da se nagradite za sav svoj naporan rad! Odmorite se, rezervirajte spa dan i isključite svoje uređaje. Radite ono što vas najviše opušta.

Vladavina Bika vrijeme je užitka, ali put užitka može brzo dovesti do pretjeranog uživanja ili davanja prednosti kratkoročnim dobitcima u odnosu na dugoročne dobitke. Imate oštar um, ali samo imajte na umu ovo dok putujete kroz sezonu, posebno kada je u pitanju fokusiranje na vaše prioritete.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti