in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Djevica

U ovom periodu možete donijeti neke važne odluke. Možda ćete se naći u izazovnoj, ali nužnoj situaciji. Moguće je da ste konačno pozvani djelovati na nešto što je bilo nestabilno ili je već neko vrijeme zahtijevalo vašu pozornost. Vaše financije također mogu biti istaknute i čini se na vrlo pozitivan način! Ostanite otvoreni prema obilju svemira, jer se čini da je na vašoj strani.

Vladavina Bika obično donosi sporiju energiju, ali to se dobro uklapa s vašim zemljanim kvalitetama. Ovo usporavanje će vam dati priliku da dođete do daha i nađete vremena za zadovoljstvo. Sezona Bika uvijek nas podsjeća da zastanemo i pomirišemo ruže i uživamo u društvu onih koje volimo, stoga sjećajte se ovoga tijekom sezone Bika!

Merkur, vaš vladajući planet, postat će retrogradan 21. travnja/aprila, što će također pridonijeti usporavanju energija. Retrogradni Merkur može donijeti mentalnu maglu, ali to je samo zato da bismo mogli ući unutra i poslušati svoja tiša, suptilnija osjetila.

Također možete usmjeriti ovu energiju retrogradnog Merkura u osvježavanje svojih vještina ili temu o kojoj želite znati više. Učenje i upijanje novih informacija iz svijeta oko vas izvrstan je način za kanaliziranje ove retrogradne energije.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja/maja dolazi pred kraj sezone i nosi određeni intenzitet. Ova pomrčina u znaku Škorpiona može donijeti zaključak oko situacije koja vas muči već neko vrijeme. Možda ćete morati imati težak razgovor ili ćete morati iskazati svoje potrebe. Budite jasni i konkretni jer ćete tako izbjeći zabunu ili pogrešnu komunikaciju.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti