in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Škorpion

Vladavina Bika donosi pomrčinu u vašem znaku 5. svibnja/maja. Ovo će biti djelomična pomrčina punog Mjeseca. Ova pomrčina pokrenut će transformaciju koja se odvijala u posljednjih 1,5 godinu. Ovo transformacijsko putovanje potaknuto je nedavnom postavom pomrčina koje su sve pale u Bika i Škorpiona. Škorpion je, naravno, vaš znak, ali Bik se nalazi nasuprot vas na zodijačkom kotaču, čineći te pomrčine također značajnim.

Zapravo, kada Sunce sja u Biku, ono vas direktno obasjava zbog vašeg položaja. Ova reflektirajuća zraka koja vas obasjava usmjerit će vaše odnose i način na koji odaberete interakciju s drugima. Ovo nisu samo vaše romantične veze, već sve veze koje održavate u životu. Sezona Bika općenito vam omogućuje da se osjećate otvorenije i povezanije s drugima, a to će biti pojačano ove godine.

Ako ste se nosili s teškom situacijom u vezi, ova pomrčina može donijeti svježu energiju, usmjeravajući vas da drugačije gledate na stvari ili možda promijenite svoju perspektivu na nešto svjetlije. Možda ćete se u ovom trenutku osjećati i povezanije sami sa sobom, dopuštajući da ideja da je vaš najvažniji odnos onaj koji imate sami sa sobom bude vjerodostojnija.

Pomrčina punog Mjeseca 5.5. dio je ovog transformativnog putovanja kroz koje ste prolazili. Ova će pomrčina pokrenuti vašu potrebu da se vratite sebi, da se usredotočite na svoje zdravlje i dobrobit i da budete sigurni da ste vi najveća podrška. Njegova energija je duboka i pomoći će vam da otkrijete sve ono što vas sprječava da ostvarite svoju punu vrijednost i potencijal.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti