in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Strijelac

Vladavina Bika počinje sa snažnom pomrčinom Sunca u vrijeme mladog Mjeseca. Ovo je jedan od najvećih kozmičkih događaja 2023.. Ova pomrčina Sunca unijet će malo lakoće u vaš život. Otvorit će vam vrata i donijeti nove mogućnosti. Energiju ove pomrčine stvarno možete iskoristiti kako biste unijeli više radosti, obilja i mogućnosti u svoj život. Iskoristite to postavljanjem namjera, izlaganjem i posezanjem za onim prilikama koje ste oduvijek željeli.

Vrata se mogu otvoriti pod ovom pomrčinom i vi ste na jednom od najvažnijih mjesta u zodijaku za primanje njegovih blagoslova. Iako se energija oko ove pomrčine čini uzdižućom, ona također nosi određeni intenzitet.

Pomrčine imaju tendenciju donijeti transformativne događaje ili događaje iz vedra neba koji na neki način mijenjaju naš životni smjer. One također mogu donijeti buđenja i trenutke otkrivenja koji mogu promijeniti naš način razmišljanja ili postojanja. Ova pomrčina može donijeti energiju promjene u vaš život, a na to bi se moglo biti teško prilagoditi, osobito u početku.

Vladavina Bika također donosi još jednu pomrčinu 5. svibnja/maja. Ova pomrčina je definitivno teža. Ova će nas pomrčina Mjeseca pokrenuti na dubljoj i unutarnjoj razini. Vjerojatno je da ćemo se s onim što ova pomrčina donese baviti sami, unutar svog srca i uma.

Tajna bi mogla biti otkrivena pod ovom pomrčinom Mjeseca ili se možda samo osjećate vođeni da uđete unutra i otključate neke emocije, misli ili osjećaje koje ste skrivali.

Možda ćete se zateći kako gledate u prošlost i razmišljate o putovanju koje ste prošli. Ovo je vrlo reflektivna pomrčina za vas, a to će biti pojačano retrogradnim Merkurom koji će biti u punom zamahu do dolaska pomrčine u Škorpionu. Općenito, sezona Bika bit će transformativna za vas. Najbolje je krenuti polako i usredotočiti se na izgradnju čvrstih temelja sa svim novim što se pojavi.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti