in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

RIBE 

U ovoj godini, Venera bi osigurala da nesmetano idete svojim putem u ljubavi. Čak bi i neke duge veze na daljinu mogle da opstanu. Bili biste stalno povezani sa partnerom i ne bi bilo flertovanja ili švrljanja sa strane.

Ako bi i došlo do problematičnih perioda, lako biste povratili ljubav i samopouzdanje svog partnera. Mars će se pobrinuti da vaš ljubavni život ili brak budu spokojni i mirni bez mnogo trzavica. Obavezno partnera držite uz sebe raznim romantičnim gestovima.

Nemojte da ih nervirate, a pogotovo ih ne izbegavajte, dajte im prostora i slobode da mogu da se izraze u najboljem svetlu.

Ove godine neće biti velikih poremećaja u ljubavnom životu ili braku kod Riba.

Međutim, morate da radite i da budete posvećeni opštoj dobrobiti u ovoj oblasti cele ove godine. Svako nonšalantno ponašanje i potezi sa vaše strane mogu da dovedu ljubav u opasnost. Slobodne Ribe bi ove godine mogle da pronađu svog odgovarajućeg partnera.

Može doći do povremenih nesporazuma sa partnerom. Ne dozvolite nekim osobama sa strane, uključujući i vaše roditelje, da se mešaju u vaš odnos sa partnerom, jer to može da ga naruši. Za neke od vas, čak i neki prijatelji ili poznanici bi mogli da izazovu nevolje.

Tokom godine, vaše profesionalne obaveze mogu ugroziti vaš lični život, pa pokušajte na svaki način da održite dobru ravnotežu između ta dva sektora svog života. Ipak, nema velikih planetarnih delovanja koji mogu uticati na vaše odnose na duge staze. Ne zanemarujte svog partnera, razgovarajte s njim i provedite dovoljno vremena jedno sa drugim, ovo bi popravilo sve narušene situacije.

Držite svoje emocije pod kontrolom, jer bi neka situacija ponekad mogla uticati na vašu ljubav ili brak. Imaćete priliku da pokažete svoju pravu vrednost pred svojim partnerom. To za njega može biti fascinantno, kao što nikada ranije nije bilo.

Ovo je verovatno najuzbudljivija godina za vas da upoznate novu ljubav ili steknete nova prijateljstva. Neke stare veze mogu jednostavno nestati iz vašeg života sredinom godine kada budete odlučili da krenete dalje. Oktobar vam vraća stare prijatelje i ljubavi u vaš život.

Za Ribe, najkompatibilniji znakovi za brak i odličnu vezu su Bik, Devica i Škorpija. Kada su Škorpije u pitanju, harmonija i ravnoteža su reči koje definišu ovaj odnos. U ovoj vezi kompatibilnost je u svakom pogledu, duhovnom, finansijskom i porodičnom.

Ribe i Bikovi i imaju mnogo zajedničkog, zbog čega će se ovaj par brzo venčati, dok u slučaju Devica, privlačnost između njih i Riba biće veoma jaka. Realna i praktična Devica biće zadivljena ovim eteričnim i maštovitim stvorenjem, a Ribe će, pak, biti fascinirane tačnošću razmišljanja takve metodične osobe kao što su Device.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto