in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

BIK 

Kako godina odmiče, situacija se kreće na bolje. Odnos sa partnerom postaje bolji, uz bolje razumevanje i posvećenost sa obe strane. Sredina godine bi mogla ponovo doneti nesklad u vašem ljubavnom životu ili braku. Ako se odreknete svoje poznate bikovkse tvrdoglave prirode, biće mnogo bolje za vas u privatnom životu. Pored svega, ovo je generalno gledano, dobra godina u smislu braka ili ljubavi za Bika.

Planeta Venera kao vaš vladar osigurava da ste voljeni i da uzvratite ljubav svom partneru. Oni koji su sami, mogli bi da pronađu svog idealnog partnera i svoju srodnu dušu tokom ove godine. Da bi to rešili, savetujemo im da više izlaze iz kuće. Ako ste tolerantni prema svom partneru, onda se uz bolje razumevanje vaša ljubav ili brak mogu vratiti na pravi put. Na vama je da učinite da vaša ljubav ili brak uspeju tokom godine. Bikovi koji su duže u vezi, gledaće na svoje partnere iz drugog ugla, veza će dobiti novu svežinu i odlučiće da se venčaju.

Žene Bikovi bi mogle ove godine da donesu dete na svet. Ove godine, ljubav je definitivno područje gde su moguća poboljšanja za vas. Napredak se primećuje, a pogotovo u mesecima avgustu i septembru, dok maj mesec može biti mesec nekih promena.

U vezi sa Devicom neće biti većih prepreka jer ste oboje praktični i čvrsto stojite na zemlji. Ako Devica okleva u nečemu, Bik će je bodriti, a takođe Biku prija Devicina brižnost. Među njima je dogovor uvek moguć i većih problema neće biti.

Sa Ribama se Bikovi nekako neverbalno razumeju. Ribe intuitivno osećaju ljudske potrebe i sklone su nesebičnom davanju i vrlo su inspirativne za romantičnog i senzualnog Bika. Ako i dođe do nekog konflikta, oni će spontano da reše problem. Ovo je veoma uspešna veza. Sa Jarcem imate puno sličnosti – cenite tradiciju, sigurnost i brak. Uzajamno se cenite i podržavate, iako je vaša ljubav često pre saradnja a ne oduševljenje, ali vama to ne smeta.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto