in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

BLIZANCI 

Tokom ove godine, ljubav i izgledi za brak kod Blizanaca bili bi veoma dobri. Strast i emocije biće na visokom nivou, a evetualni partneri će vas privlačiti kao nikada ranije. Delovaćete na njih svojim šarmom, a posebno svojom pameti i slatkorečivošću.

Mars i Venera, planete ljubavi, kreću se povoljno za vas tokom cele ove godine. Kako godina odmiče, slobodni Blizanci će moći da pronađu svoju idealnu srodnu dušu. Uslediće srdačni odnosi sa partnerom, a sreća i mir zavladaće u vašem ličnom životu.

Od Blizanaca se traži da svojim partnerima kažu sve što im je na umu, jer će tako ljubav ili brak biti na visokom novou. Iako je poznato da volite da flertujete, ove godine to možda neće biti tako. Ne ulazite u nikakve privremene i paralelne veze tokom godine, već budite uz svog partnera. Blizanci bi mogli naići na neke probleme u braku ili ljubavi, a sve zbog vašeg traženja više slobode ili ličnog prostora. Popustite svom partneru, jer kada stvari krenu teško, na ovaj način ćete poboljšati vaš odnos. Takođe, i odlazak na putovanja sa partnerom bi vam pomogao da bolje razumete svog partnera.

Za neke dame Blizance, neko dugotrajno prijateljstvo moglo bi se pretvoriti u ljubav ili brak kako godina odmiče. Odlučniji ste nego ikada da izgradite dugoročnu vezu pored osobe koju volite.
Iako ste u ljubavnoj vezi prolazili kroz uspone i padove, postaraćete se da izbegnete neke stresne situacije. Slobodni Blizanci će imati tendenciju da flertuju na sve strane u ovoj godini. Uskoro će se u životu neoženjenog Blizanca pojaviti posebna osoba. Venera ponovo pokazuje svoj uticaj i moglo bi doći do ljubavnih veza kroz neku promenu u maju i junu. Takođe možete upoznati mnoge važne ljude koji su na na sličnoj talasnoj dužini kao i vi. Neki stari problemi i nestrpljivo traženje grešaka, mogu uticati na harmoniju u vašim odnosima, u periodu avgust-septembar.

Sa Ovnom se dobro slažete, jer isto kao i vi voli da flertuje. Vi ste veoma znatiželjni i poželećete da izbliza otkrijete ovnovu erotičnost. U vezi sa Lavom, vaša nestalnost i humor će odgovarati komunikativnom i veselom Lavu. Vi ste oboje oslobođeni predrasuda i ljubomore. Sa Vagama, vi jedno drugom poklanjate neverovatne nežnosti i sve svoje slobodno vreme. Vage su gotovo idealni partneri za vas Blizance.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto