in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

RAK  

Ove godine, tranzit Venere i Marsa, planeta koje vladaju ljubavlju i brakom, pobrinuće se da vam ljubav bude raskošna. Jupiter i Saturn takođe osiguravaju da ćete u velikoj meri biti povezani sa svojim partnerom ili supružnikom na jedan nežniji način.

Brak je na vidiku za mnoge koji to žele. Tokom godine ćete u ljubavi i braku naći pravu ravnotežu svog života. Partner će smiriti vaše emocije i osećanja. Svakako se pobrinite da porodične veze budu netaknute kada nastanu eventualne nevolje tokom kraja godine.

Većina slobodnih Rakova će ove godine da pronađe svog ljubavnog partnera, a najverovatnije ćete ga pronaći preko profesionalnih ili društvenih veza. Ako vaša veza zapadne u neke teškoće, potrudite se da to prevladate i gledajte da ne dominirate nad vašim partnerom. Samo posvećenost i iskreni trud sa vaše strane će vam pomoći da ove godine ostanete sigurni u vašoj ljubavi i vezi. Ne dozvolite da posao stane između vas i vašeg partnera. Od vas se takođe traži da ne gušite svog partnera ili supružnika svojom ljubavlju, već da svom partneru date dovoljno prostora da može da se ispolji na svoj način.

Rakovi koji su u nekoj teškoj vezi ili braku treba da shvate da ljubav može da funkcioniše samo kao celina, ako su obe strane posvećene istom dobru. Budite srećni i iskoristite prijatne trenutke provedene u društvo osobe koju volite. Mart i oktobar su povoljni za brak. Ako ste slobodni ili razvedeni, nemojte da očajavate. Možda u vašoj blizini postoji osoba koja strpljivo čeka na vaš znak. Drugim rečima, ako širom otvorite oči, uživaćete u puno ljubavi i uopšte u životu, jer se ovo ne odnosi samo na ljubav, već i na sve druge segmente života. Samo treba da znate gde da tražite. Mnoge stare veze u vašem životu mogle bi se na neki način završiti ove godine.

Možete rešiti da napustite neko sadašnje društvo jer ste uvideli da neki ljudi iz društva jednostavno nisu za vas i ne prija vam njihovo društvo. U svako msluačju nastavite dalje. Avgust i septembar donose mnoge uzbudljive susrete koji će dati priliku ljubavi da uđe u vaš život.

Sa Jarcem ćete se slagati na svim poljima i odlično ćete se nadopunjavati. Vi ćete znati da otkravite tvrdokornog Jarca, a on će vam zauzvrat pružiti potrebnu sigurnost. Oboje cenite dom i porodicu i organizovaćete sebi sigurnu budućnost. Sa Bikom možete zajedno mnogo postići, uzajamno se podstičete i štitite. Volite kuću i tražite stabilnu i sigurnu vezu. Bik pruža Rakovima potrebnu sigurnost koja im je jako potrebna.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto