in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

DEVICA 

Ove godine vaša nezavisnost i osećaj slobode mogu ponekad biti dovedeni u pitanje. Budite mirni i izbegavajte stvari koje trenutno nisu dovoljno dobre za vašu vezu. Saznajte šta vama i vašem partneru najbolje odgovara. Kako godina ide napred, vaš ljubavni život ili brak se razvijaju polako ali stabilno. Zajedno sa partnerom pravite planove za bolju budućnost.

Krajem godine, vaša ljubav ili brak će početi da daje plodove, možda ćete se i venčati, ako još niste. Oni koji su u braku mogu očekivati prinovu, a ako već imate dete, onda je možda sledeće na redu. Device će imati dobre ljubavne i bračne odnose u 2023. godini. Bolje ćete se razumeti sa vašim partnerom i prevladaće dobre stvari u vezi. Slobodne Device bi konačno pronašle svog idealnog partnera za život, a možda da upoznate preko zajedničkog prijatelja ili rođaka. Iskoristite ovu godinu da uživate u zabavnim i avanturističkim trenucima sa svojim partnerom, to bi ga dodatno približilo vama. Ove godine nema velikih planetarnih uticaja koji utiču na vašu ljubav ili brak, tako da će se stvari odvijati bez većih promena u ovoj oblasti.

Razgovarajte srcem i umom sa svojim partnerom i očistite atmosferu oko vas, ovo će prijati vašem odnosu. Udaljite se od svih vrsta nesporazuma sa supružnikom ili partnerom, to bi vašeg partnera isprovociralo na najnegativniji mogući način.

Godina bi se završila romantično i pozitivno za Device koje su u vezama i braku. U drugom delu godine povlačićete se malo po malo u svoju ljušturu. Bićete malo mirniji i uravnoteženiji. 2023. godina biće veoma aktivna u društvenom životu.

Više ćete izlaziti, upoznati nove prijatelje i iskoristiti svoje slobodno vreme. Ovaj period je veoma povoljan za slobodne Device. Više izlazaka će povećati vaše šanse da upoznate nekoga i započnete novu vezu. Sada vas više privlače ljudi koji su drugačiji, tako da se dešavaju nova prijateljstva i povezanost sa raznim grupama. Mnogi će uspostaviti nove veze, a sve će se ubrzati od maja. Ako tražite partnera, putujte i gledajte okolo.

Vi i Bik ste sličnog mentaliteta, volite sigurnost i ne zalećete se kada su bitne stvari u životu u pitanju. Bikova seksipilnost i erotičnost mogu da opuste uzdržanu Devicu, a vi Biku dajete potrebnu pažnju. Ova veza može dugo potrajati.

Rak je veoma emotivan i osetljiv, voli kuću i porodicu i kao takav biće dobar partner Devici. Zajedno ćete raditi na obezbeđivanju lepe budućnosti, cenite tradicionalne vrednosti i obezbedićete dobar život sa toplom porodičnom atmosferom. Sa Jarcem će se Devica prilično dobro slagati, usaglašavajući svoje potrebe i želje. Vaša veza biće izgrađena na sigurnim temeljima, tako da ni eventualni mali potresi ne mogu da sruše vašu sigurnu građevinu.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto