in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

VAGA 

Ako pažljivo upravljate svojim odnosima, mnogi srećni događaji su u planu sa vašim partnerom. Naročito druga polovina godine obećava dobrobit na ovim poljima.

Tranzit Venere kroz zodijačko nebo obezbeđuje mir, harmoniju i kompatibilne odnose u vašem životu. Bilo bi i iznenađenja, ali nikad dosadnog ili monotonog trenutka. Iako možda postoje periodi padova u ljubavi, mogli biste to da premostite uz određeni napor i posvećenost sa vaše strane. Ove godine Vaga bi mogla razviti neke nesporazume sa partnerom, ali onda ako se potrudite da razumete svog partnera, onda će se stvari ispraviti i doći na svoje mesto.

Oni u braku će se dobro provoditi, a neki od vas bi mogli biti blagosloveni decom. Slobodnim Vagama se savetuje da budu oprezni sa svojim ljubavnim potezima cele ove godine, mogli biste biti prevareni. Timski rad i komunikacija bili bi ključ opstanka u vašem ljubavnom životu tokom godine. Pobrinite se da steknete dobru volju svog partnera.

Čuvajte se iskušenja koja mogu pokvariti vaš ljubavni život, a isto tako nemojte da dozvolite da vaš profesionalni život dominira vašim ljubavnim životom ili brakom, partner se može osećati zapostavljenim i razočaranim. Provedite što više trenutaka sa svojim partnerom, to bi vas dvoje dodatno zbližilo. Čini se da je 2023. godina bogata ljubavnim prilikama i savršena godina za brak. Slobodnim Vagama savetujemo da se više uključe u odnos sa osobom koju vole. Ove godine Vage će zavesti i biti zavedene, one su usred borbe sa sopstvenim identitetom i pokušavaju da se ponovo povežu sa svojom dubokom ličnošću.

U vezi, morate biti sigurni da ste voljeni zbog onoga što jeste, a ne zbog toga kako izgledate. Možete se osećati prilično izazovnim od strane drugih ljudi u januaru i sredinom aprila, pa do sredine maja. Krajem oktobra do kraja novembra najbolji je period za ljubav.

Vaga se dobro slaže sa Blizancima ili Vodolijom, s tim što su potonji u stanju da stvore vrhunsku ljubavnu priču pošto su dva sanjiva sladostrasnika i znaju kako da jedni drugima daju sav potreban prostor. U vezi sa Lavom zablistaće, puni sebe, i voleće se kao iz bajke. Sa Strelcem ćete stvoriti uravnoteženi dom, zasnovan na korektnosti. Vage su srećne kada pored sebe imaju zrele, odlučne i jake partnere. Životni partneri Vaga treba da ih vode u donošenju teške odluke u najkraćem vremenu.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto