in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

ŠKORPIJA 

Ljubav i izgledi za brak Škorpija su izgledni u 2023. godini uz pomoć Venere, planete ljubavi, koja donosi dobro u vašem ljubavnom životu.

Ipak, ponekad se stvari mogu iskomplikovati, pa se Škorpijama savetuje da stvore veze koje bi bile trajne. Prihvatite ljude kako dolaze u vaš život, odbacite svoj ego i zagrlite svog partnera s ljubavlju i pružite mu naklonost tokom cele godine.

Tokom godine, Saturn bi vam pružio mir i harmoniju u vašem ljubavnom životu da biste uživali u dobroti sa partnerom. Držite se dalje od loših i uznemirujućih veza ili ljudi koji bi bili štetni po vaše dobro.

Vežite se samo za one koje bolje razumete, koji su na vašoj talasnoj dužini i koji bi imali pozitivnu ulogu u vašem životu, a bežite od svega što kvari vašu ljubavnu vezu.

Veći deo ove 2023. godine, kod vas bi vladao osećaj spokoja. Srećne vesti obiluju u ljubavnom životu i bračnim odnosima Škorpija ove godine. Ali, budite spremni da se nosite i sa povremenim trzavicama u ovoj oblasti.

Oni koji su u braku imaće dovoljno vremena da se druže sa svojim supružnicima tokom cele godine. Ako se u vašem odnosu pojave neki sporovi i nesporazumi, razgovarajte o tome sa partnerom i sredite stvari.

Ove godine nema velikih planetarnih položaja koji bi mogli da ometaju vaše odnose. Slobodne Škorpije bi u ovom periodu uspeli da pronađu svog idealnog partnera za život. Dobar trenutak je da se Škorpije trajno vežu za partnera, međutim potreban je oprez.

Godina otvara put za učvršćivanje vaših odnosa na pozitivan način. Najbolji meseci u pogledu ljubavi za Škorpije su mart i maj 2023. Iskoristite ove mesece u potpunosti! Neke Škorpije mogu da očekuju odličan period u svom ljubavnom životu. To je slučaj sa samcima Škorpionima koji će imati velike šanse da upoznaju nekog jedinstvenog. To je slučaj i sa onima koji su nezadovoljni svojim trenutnim ljubavnim životom i žele da počnu ispočetka.

Mogli bi da upoznaju neku osobu koja će ih zadiviti. Škorpija će se odlično slagati sa osobama iz znaka Raka. Budući da su dva vodena znaka, i Škorpija i Rak su emocionalno dobro definisani. Zbog toga ova kombinacija može biti posebno strastvena sa velikim šansama za uspeh.

Tu je i drugi vodeni znak, Ribe, koje su romantične i nežne, sklone popuštanju i prepuštanju i kao takve stvorene za posesivnog Škorpiona. Ribe su tajanstvene, a Škorpije vole misteriju i privlači ga sve zagonetno i neistraženo, tako da će Ribe za Škorpiona biti veoma inspirativne.

Ove godine veza između Škorpiona i Lava ima dovoljno šansi da bude trajna, ali najčešće bi njihov susret mogao izazvati varnice. Iako mnogi veruju da su Škorpija i Lav osuđeni na neuspeh, postoje načini da ova dva znaka idu zajedno ka zajedničkom idealu. Počinjanje iznova je nešto u čemu se ističete, ali niste takvi da sledite jedno drugo.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto