in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

STRELAC 

Kako godina odmiče, videćete da se vaša strast i osećanja prema partneru povećavaju.

Onda oko sredine godine može doći do nekih znakova nezadovoljstva i razočarenja sa partnerom, što dovodi do napetosti. Zatim bi u drugoj polovini godine došlo do velikih promena u vašem ljubavnom životu ili braku kada vaš život traži dramatičan preokret.

Možda čak izlazite iz svoje zone udobnosti da biste zadovoljili partnera ili supružnika i zaradili njihovu dobru volju. Vaše strasti su velike, ali povremeno bi bilo nekih prepreka. Ako ste svesni svog položaja i pažljivo preduzimate korake, onda će se vaši ljubavni planovi pokazati dobrim tokom godine.

Strelcima će osećati da sa partnerom sve ide glatko i lako, ipak držite ga dobro uz sebe da ne bi odlutao. Pomoglo bi da se oboje bolje upoznate. Ako ste slobodni i tražite srodnu dušu, potraga bi bila teška tokom godine. Neće to biti laka stvar, jer mogu da nastanu svakakve smetnje. Strelci koji su sami rizikuju da se zaljube u nekoga koga jedva poznaju a kojima je jedini cilj brak. Neki Strelci bi mogli da se umešaju u vezu sa osobom koja okleva ili se plaši da stupi u vezu.

Ako je tako, pripremite neku romantičnu večeru na lepom mestu i sve će proći kako treba. Planete ove godine mogu izazvati napetost u vašoj vezi ili braku. Iako vaša ljubav ili brak ove godine neće biti puni zabave, možete napredovati sa taktom i diplomatijom. Strelac će uživati podršku planeta u svom ljubavnom životu. Oni koji to iskoriste živeće srećno i mirno.

U vezi sa Ovnom, biće kao da ste izašli iz bajke. Imate mnogo toga zajedničkog, istu energiju i iste hobije i izuzetno ste međusobno kompatibilni. Ovo je zapaljiva i strastvena veza jer su oba partnera voljna da se uključe u nove i zanimljive aktivnosti.

Oboje žele svoje životno iskustvo i nisu spremni gubiti vreme čitajući ili slušajući kako drugi ljudi otkrivaju život, dok oni stoje u mestu. Međutim, morate biti oprezni, jer ste skloni prevelikom riziku. Ovan je uvek ishitren, a Strelac obraća pažnju na bilo koju sitnicu, a manje na ono što je zaista važno i očigledno.

Strelac i Škorpija, da bi ove godine formirali srećan par, oboje moraju biti strpljivi i dobro se poznavati. Ako ovim aspektima ne pridaju dovoljno značaja, veza neće dugo trajati. Ali, ako budu strpljivi, biće jednako dobro nagrađeni. Strelac je optimista i zadovoljan promenama i novinama. Škorpije žele blisku vezu sa svojim partnerima, ali takođe moraju znati kako da kontrolišu svoja osećanja.

I Škorpija i Strelac svaki naredni dan smatraju avanturom i mogućnošću da istraže, probaju i nauče nove stvari. Njihovi mali skokovi ‘u stranu’ ih približavaju, mada Strelca može da iznervira Škorpionova tvrdoglavost i nefleksibilnost. Uživaju u zajedničkom otkrivanju stvari i uvek će biti u pokretu.

Vi i Vodolija ste jedinstveni par koji uspeva da efikasno spoji Vodolijin snove i vaše znanje. Retko dosade jedno drugom, a osim romantike, ovo dvoje mogu biti veoma bliski prijatelji i da veoma dobro komuniciraju međusobno. Oboje su idealisti i odlično se provode zajedno. Individualnost, vizija i kreativna moć Vodolije plene Strelca.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto