in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA

VAGA ♎

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini decembra praviti trigon sa Marsom koji vlada i prolazi kroz vaše polje ljubavi. Sa voljenom osobom ćete se u svemu dobro slagati i jedno drugom ćete davati konstruktivne podsticaje. Strasti će biti pojačane ali će to i vama i vašem partneru prijati. Vodićete dinamične razgovore oko zajedničkih ciljeva i uneti više kvaliteta u vašu vezu.

Druga polovina decembra doneće vam više zajedničke zabave. Otkrićete nova zajednička interesovanja i imaćete inicijativu kojom ćete pokretati vašeg partnera da vam se pridruži u raznim zabavnim aktivnostima. Budite pažljivi u trećoj dekadi meseca jer će vam kvadrat Marsa sa Plutonom doneti neslaganja, napetosti i sukobe u vezi porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Imaćete strastvenu avanturu sa osobom vatrenog, sportskog i avanturističkog tipa u prvoj polovini decembra. Uživaćete u intimnim odnosima i zabavi ali će strasti brzo da se istroše. U drugoj polovini decembra ćete upoznati osobu koja će se umnogome razlikovati od većine vaših ranijih partnera i koja će po nečem biti posebna.

Privući će vam pažnju svojom zrelošću, obrazovanjem i privlačnim izgledom. Počećete da se viđate i ubrzo ćete započeti dugu, skladnu i stabilnu vezu. Starije Vage će uživati u zabavi i dobro će se provoditi. Bićete u mogućnosti da uđete u više od jedne avanture ali ćete u drugoj polovini meseca upoznati nekog ko će vas potpuno osvojiti svojim vrlinama i kvalitetima. Moguć je ulazak u vezu.

ŠKORPIJA ♏

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Neptunom u prvoj polovini decembra doneće vam romantične zajedničke trenutke uz voljenu osobu. Bićete raspoloženi za zabavu i predložićete svom partneru nešto novo što će vam ispuniti zajedničko vreme. Mogli biste da iskoristite jedan vikend da odete na kraće putovanje koje bi vam prijalo i gde biste se jedno drugom potpuno posvetili.

Druga polovina decembra donosi vam mogućnost da unesete nešto novo u vaš zajednički život, da poboljšate vaš porodični život, preuredite životni prostor ali i da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi, što bi vašu vezu unapredilo i podiglo na viši nivo. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan zajednički cilj koji ste ranije odlagali.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi decembra upoznaćete osobu u koju ćete se zaljubiti zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Imaćete utisak kako ste upoznali srodnu dušu i bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete. Otkrićete da postoje obostrana osećanja i da je i druga osoba zaljubljena u vas.

U drugoj polovini decembra ćete započeti skladnu emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva. Nešto što ste duže vreme želeli da vam se dogodi, neočekivano će vam se ispuniti. Stariji Škorpioni će početi da se češće viđaju sa osobom koju su doživljavali kao površnog poznanika. Vrlo brzo ćete zaključiti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja. U trećoj dekadi meseca ćete neočekivano započeti vezu.

STRELAC ♐

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada decembra će vam biti opuštena. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i članovima porodice. U drugoj dekadi decembra kvadrat Merkura sa Neptunom činiće vas sklonim da skrivate nešto od partnera, da budete dvosmisleni i nedorečeni u komunikaciji, što će izazivati nesuglasice. Biće vam potrebno više dinamike i zabave.

Merkur će 20. decembra praviti konjunkciju sa Suncem u vašem znaku što će vam omogućiti da se zbližite sa voljenom osobom uz nove zajedničke aktivnosti i iskren i otvoren o o važnim temama. Nakon toga će Merkur ući u znak Jarca i bićete motivisani da pružate podršku partneru u svemu gde to bude potrebno. Družićete se sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

že

Jedna osoba će vam slati anonimne poruke gde će vam se udvarati na način koji će vama prijati. U početku će biti tajanstvena, ali ćete do sredine meseca otkriti ko je u pitanju. Predložiće vam tajnu vezu. Dok budete razmišljali da li da pristanete, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem u drugoj polovini decembra, upoznaćete nekog novog ko će vas mnogo više privući, a ko je slobodan.

Osetićete neodoljivu privlačnost i sasvim neočekivano ćete započeti novu vezu. Nešto stariji Strelci će biti prilično neodlučni da li da pokušaju da se zbliže sa osobom koja im deluje nesigurno i neodređeno. U drugoj polovini meseca upoznaćete nekog ko zrači stabilnošću i samopouzdanjem. Ući ćete u avanturu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2020: UNEĆETE KVALITETNE PROMENE U VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020: IDEALNE MOGUĆNOSTI DA ZAPOČNETE VEOMA SKLADNU EMOTIVNU VEZU