in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA

JARAC ♑

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Skladni aspekti Venere u prvoj polovini decembra doneće vam romantične trenutke uz voljenu osobu koji će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Imaćete nove i zanimljive predloge kako da provedete zajedničko vreme i to će delovati podsticajno na vašeg partnera. Bićete posvećeni ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Unećete nešto novo u vašu vezu.

Druga polovina decembra će vam doneti uvide u kvalitet vaše veze i imaćete ideje kako da vaš odnos načinite još kvalitetnijim. Biće vam jasno šta vam je neophodno da biste mogli da budete jedno drugom od podrške i kako da se opustite, zabavite i istinski uživate jedno u drugom. Nesuglasice ćete imati oko dogovora u vezi porodičnih planova.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja i počećete da sa tom osobom provodite slobodno vreme. Uživaćete u zajedničkim temama i otkrićete da se intuitivno razumete, a da vaša nova simpatija pokazuje svoje osećanja slobodnije od većine ljudi koje poznajete.

U trećoj dekadi meseca ćete biti otvoreni za ulazak u vezu ali će se pojaviti vaša bivša ljubav u novom izdanju i to će vas privući. Naći ćete se u situaciji gde treba da mudro odlučite. Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koju će da idealizuju i sa kojom će želeti da uđu u emotivnu vezu ali će ih brinuti da nešto ne pođe nizbrdo. U drugoj polovini decembra ćete konačno dobiti potvrdu da želje mogu da vam se ostvare.

VODOLIJA ♒

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Neptunom u prvoj dekadi decembra što će vam doneti nejasnoće u odnosima sa voljenom osobom. Bićete skloni da zanemarujete važne stvari u vašoj vezi, što će izazvati prolazne prepirke. Trigon Sunca sa Marsom će pojačati vašu strastvenost i inicijativu i znatno će poboljšati dinamiku vašeg odnosa.

Sunce će u drugoj polovini decembra ući u znak Jarca i praviće trigon sa Uranom. Imaćete više vremena za intimne trenutke sa voljenom osobom, što će vam pomoći da poboljšate vašu bliskost. U odnosima sa članovima porodice ćete uspeti da ispunite planove i obećanja koja ste odlagali. Naći ćete način da uživate u zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na jednoj zabavi u prvoj polovini decembra i bićete skloni da tu osobu idealizujete sve dok ne primetite da ima nedostatke na koje niste u početku obraćali pažnju. To će vas navesti da se povučete i razmislite da li želite da se zbližite.

U trećoj dekadi decembra počećete da se viđate sa osobom sa kojom ste ranije bili bliski i odlučićete da date šansu toj osobi. Započećete emotivnu vezu koja će biti slobodnog tipa bar u početku. Nešto starije Vodolije će se razočarati u osobu od koje su mnogo očekivali. Saznaćete da vas ta osoba nikada nije imala u planu za emotivnu vezu. U trećoj dekadi meseca ćete upoznati nekog ko će vas privući i pokazati se kao dobra prilika.

RIBE ♓

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom u prvoj polovini decembra, što će dovesti do otkrivanja nekih tajni koje ste vaš partner i vi skrivali jedno od drugog. To će dovesti do prolaznih nesuglasica, nepoverenja i međusobnih optuživanja, sve dok ne utvrdite da nije reč o nečem ozbiljnom, pa ćete biti spremni da to rešite i ostavite iza sebe.

Bićete tolerantni. Merkur će u drugoj polovini decembra praviti konjunkciju sa Suncem i trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete sa ostvarivanjem jednog zajedničkog cilja i da uživate u svakodnevnim zajedničkim aktivnostima. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete nešto novo, što će vas zbližiti i doneti vam sklad.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koju ćete upoznati kroz poslovnu saradnju ili kroz zajedničke društvene akcije. Dopašće vam se na prvom mestu izgled te osobe, a posebno ćete biti privučeni njenom originalnošću u nastupu, inteligencijom i ambicijom. Počećete da se viđate i provodite zajedničko vreme u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Vaša simpatija će delovati podsticajno na vas. Pojaviće se obostrane emocije. Krajem meseca ćete spontano započeti skladnu emotivnu vezu. Nešto starije Ribe će biti romantične i lako će se zaljubljivati. Početkom decembra ćete upoznati osobu koja će vam delovati kao idealan partner i srodna duša ali ćete oboje biti suzdržani jer nećete želeti da se dogodi nešto nepoželjno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2020: UNEĆETE KVALITETNE PROMENE U VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020: IDEALNE MOGUĆNOSTI DA ZAPOČNETE VEOMA SKLADNU EMOTIVNU VEZU