in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

OVAN ♈

Ako ste u vezi:

Venera početkom februara pravi astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom i donosi vama i vašem partneru ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Ono u šta ste zajednički ulagali napore doneće vam očekivane rezultate. Imaćete više intimnih trenutaka što će uneti više sklada u vašu vezu.

Ulazak Venere u vaš znak doneće vam partnerovu privrženost. Kvadrat Venere sa Jupiterom i Plutonom u trećoj dekadi februara uneće napetost u vaše odnose sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko ulaganja zajedničkih finansija jer ćete imati različite stavove o tome u šta je prioritetno ulagati.

Pojačane strasti će se pojaviti između vas dvoje i izazivaće ljubomoru. Bićete nekorektni prema partneru.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi nova poznanstva. Izdvojiće se osoba koja je praktična, ambiciozna i stabilnog karaktera. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Vi ćete biti zahtevni i vaša strastvenost će postati prekomerna, što će dovesti kasnije do neslaganja.

Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će vašem partneru smetati. Do kraja meseca je važno da pokušate da se prilagodite jedno drugom jer ako u tome ne uspete, vezu ćete prekinuti. Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti, a koja će iz izuzetno fizički privući.

Počećete da se viđate i izlazite ali ćete uvideti da ste previše različiti. Ulazak u vezu bio bi loš izbor po vas.

BIK ♉

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun uzajamne pažnje u prvoj polovini februara. Nalazićete bolji pristup jedno drugom i umećete da motivišete partnera za zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Imaćete slična razmišljanja o raznim temama i razmatraćete zajedničke planove koje biste mogli da ostvarite zajedničkim snagama. U drugoj polovini februara će vam se pružiti mogućnost da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se potpuno posvetite jedno drugom i da ostvarite nešto što ste duže vreme želeli.

Trigon Marsa sa Uranom doneće vam nove ideje o unošenju onoga što vam je neophodno u odnosu sa voljenom osobom, a to će i vašem partneru izuzetno odgovarati.

Ako ste slobodni:

Vaša zainteresovanost za ulazak u novu emotivnu vezu biće slabija nego obično. Jedno vreme će vam prijati samoća i povremeno ćete samo izlaziti ili se viđati sa bliskim prijateljima. Sredinom februara ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam otvoreno pokazati da joj se sviđate.

Otkrićete kako imate slične životne stavove i očekivanja, kao i slična interesovanja. Počećete da se viđate i za kratko vreme ćete postati bliski. Ubrzo ćete započeti emotivnu vezu. Stariji Bikovi će nastaviti da se viđaju sa osobom koju su upoznali ranije i koja ih zanima kao potencijalni emotivni partner.

Bićete strpljivi, a vaša simpatija će postati otvorena prema vama i pokazaće vam da je spremna za vezu.

BLIZANCI ♊

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da sa partnerom putujete ili se više krećete kao i da smišljate i nalazite razne zajedničke aktivnosti. Imaćete podršku voljene osobe i umećete da je pokrenete na zajedničke aktivnosti.

Nećete dozvoliti da vaša veza postane monotona. Razgovaraćete sa partnerom o onome što vam nedostaje u vezi i nastojaćete da to unesete u vašu svakodnevicu. Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u trećoj dekadi februara astrološki aspekt sa Neptunom.

Doneće vam dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i bićete vrlo spremni i u mogućnosti da to ispunite. Voljenoj osobi ćete ispuniti jednu veliku želju. Manje neslaganja imaćete oko ulaganja zajedničkih finansija i zbog vaše sklonosti ka flertu.

Ako ste slobodni:

Bićete neprestano u pokretu, izlazićete i zabavljati sa prijateljima. Više će vas interesovati prolazne avanture nego što ćete želeti ozbiljnu vezu.

Privući će vas osoba koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koju ćete upoznati sredinom februara kroz učestvovanje u nekom društvenom ili humanitarnom projektu. Biće to privlačnost na prvi pogled. Ući ćete u intiman odnos i nastavićete da održavate vezu na daljinu. Veza će biti tajna jer vaša ljubav neće biti slobodna ali vam to neće smetati.

Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koja će im otvoreno pokazati da je zainteresovana za vezu sa njima. Vi nećete biti spremni da se vezujete, pa će u obzir doći samo slobodna veza bez obaveza. Druga osoba će na to pristati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JANUARA DO 2. FEBRUARA 2020: MOŽDA ĆE VAM IZGLEDATI KAO DA VAM LJUBAV SVAKO MALO IZMIČE IZ RUKU

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI