in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

RAK ♋

Ako ste u vezi:

Astrološki aspektVenere sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju ljubavi na početku februara će vam doneti ostvarenje lepih želja i učiniti vas prilagodljivim u odnosima sa voljenom osobom.

Vaše veza će biti stabilna. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati svu potrebnu pažnju i bićete posvećeni radu na ostvarenju zajedničkih planova i želja. Mars sredinom februara ulazi u znak Jarca i vaše polje ljubavi, što će uneti više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom.

Vaš partner će pokazivati pojačanu strastvenost, što će vama posebno prijati. Astrološki aspektJupitera sa Neptunom omogućiće vam da odete na zajedničko putovanje koje oboje priželjkujete već duže vreme. Očekuje vas odličan provod.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba koje su poreklom iz inostranstva ili tamo žive. Mogućnost da ih upoznate imaćete preko društvenih mreža na prvom mestu, kao i preko zajedničkih prijatelja.

Jedna osoba će vam posebno privući pažnju jer ćete otkriti da se oboje jedno drugom dopadate. Astrološki aspektJupitera sa Neptunom će vam doneti veliku šansu da započnete vezu sa osobom koja može da se pokaže kao vaš životni partner. Daljina vam neće smetati i naći ćete način da vezu održavate u budućnosti.

Nešto stariji Rakovi će u trećoj dekadi februara biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u prethodnom mesecu. Iskoristite priliku koja će vam se pružiti jer će se pokazati da je to dobitna kombinacija. Bićete srećni.

LAV ♌

Ako ste u vezi:

Sunce će do 19. februara da prolazi kroz vaše polje ljubavi i činiće vas spremnim da izlazite u susret vašem partneru. Posvetićete posebnu pažnju potrebama voljene osobe ali će i vama biti potrebna podrška vašeg partnera kao i osećaj da ste voljeni.

Vaš partner će pokazivati više inicijative za zajedničke aktivnosti, a vama će to ovog puta sasvim odgovarati. Treća dekada februara vam donosi mogućnost da ostvarite jedan zajednički cilj, a doneće vam i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu vezu što bi vam donelo neophodno osveženje i više dinamike, kao i nova zajednička interesovanja.

Poboljšaćete komunikaciju. Krajem meseca ćete biti skloni da pokazujete ljubomoru, mada neosnovano.

Ako ste slobodni:

Astrološki aspekt Venere sa Saturnom na početku februara donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu i stabilnu vezu sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu i sa kojom ste počeli da se viđate i izlazite.

Ono što vam može nedostajati u nekoj meri u vezi jeste toplina emocija ali će zato sama veza biti zasnovana na vrlo sličnim ciljevima i stavovima koje oboje zastupate. Dobro ćete se razumeti, a postojaće i iskrena ljubav sa obe strane. Biće pomalo konzervativno za vaš ukus ali prihvatljivo. Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja će delovati povučeno i ozbiljno ali će pokazivati visok stepen kulture i kvalitetnih ličnih osobina.

Ostavićete lep utisak na vašu simpatiju i vrlo brzo ćete se zbližiti. Moguć je ulazak u vezu.

DEVICA ♍

Ako ste u vezi:

Astrološki aspekt Venere sa Plutonom i Saturnom na početku februara donosi vam stabilnost i sklad u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke, zabavu i intimu.

Na polju međusobne komunikacije može da dođe do povremenih nesporazuma. Povremeno može da se javi i ljubomora u vašem odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini februara će vam se pružiti šansa za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva zahvaljujući astrološkom aspektu Jupitera sa Neptunom.

Jasno ćete osećati potrebe vašeg partnera i vaš odnos će dobiti značajno na kvalitetu. Pružaćete jedno drugom iskrene i duboke emocije, kao i svu potrebnu podršku i pažnju. Oboje ćete se osećati srećno i ispunjeno.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim prikrivenim strastima i stabilnim karakterom. Otkrićete da imate mnogo toga zajedničkog i doći će do obostrane snažne zaljubljenosti.

Bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete ali se nećete razočarati. U drugoj polovini februara ćete već biti vrlo bliski i počeće i emocije da se bude. Ući ćete u emotivnu vezu koja će opravdati sva vaša očekivanja i koja ima izgleda da bude skladna i trajna.

Nešto starije Device će upoznati osobu koju će doživeti kao srodnu dušu i sa kojom će imati velike šanse da uđu u skladnu emotivnu vezu koja će im doneti stabilnost i ostvarenje velikih želja u ljubavi. Neočekivane pogodnosti će vas pratiti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JANUARA DO 2. FEBRUARA 2020: MOŽDA ĆE VAM IZGLEDATI KAO DA VAM LJUBAV SVAKO MALO IZMIČE IZ RUKU

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI